Barcute de curcan cu legume la cuptor

de papabundetot in Curcan, 18 Mai 2014 | 7934 vizualizari

 

Ideea de barcute am vazut-o mai demult intr-o emisiune tv,doar ca acolo era vorba despre alt fel de carne si eu am ales astazi sa gatesc mai sanatos,asa ca am preferat curcanul:) si nu imi pare deloc rau de alegerea facuta pentru ca finalul a fost tare bun.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 1 kg carne de curcan (piept)
  • 2 oua
  • 3 catei de usturoi
  • 1 cartof
  • 2 linguri gris
  • cateva fire de patrunjel
  • sare
  • sos de ardei iuti
  • chimen macinat
  • 1 lingurita tika masala
  • 1/2 lingurita chilly praf
  • Pentru garnitura:
  • 2 dovlecei
  • 1 vanata
  • 1 kg cartofi noi
  • sare,boia
  • chimen macinat
  • 50 gr unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute de curcan cu legume la cuptor:

Barcutele: Am macinat carnea de curcan impreuna cu patrunjelul,usturoiul si cartoful,apoi am pus peste carne 2 oua,grisul si condimentele si am amestecat bine.Am format cu mana barcutele (care sunt un fel de chiftele mai mari) si le-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt,am pus deasupra lor cate un strop de ulei si le-am dat la cuptor pana cand s-au rumenit frumos.

Legumele le-am spalat bine si le-am taiat in bucati mai mari,le-am condimentat,am mai pus in tava o canuta de apa,untul si un strop de ulei si am acoperit tava cu folie de aluminiu si am dat-o si pe ea la cuptor pana cand legumele s-au patruns,apoi am luat folia si le-am mai lasat 10 minute pentru a prinde o culoare frumoasa.

Am servit barcutele de curcan cu legume alaturi de o salata de castraveti cu iaurt si patrunjel.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute de curcan cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

nacularisa 1

19.05.2014, 08:41

JulyCris 1

19.05.2014, 08:53

Bun!

MOKUSKA 1

19.05.2014, 09:11

delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Curcan cu cartofi la cuptor