Barcute de nectarine cu frisca si caramel

de adnia in Dulciuri, 15 Ian 2013 | 734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 nectarine mari (taiate in jumatate)
  • - 100 ml frisca lichida
  • - 25 gr. zahar pudra
  • - 2-3 linguri zahar tos
  • - 1 lingurita unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute de nectarine cu frisca si caramel:

Am batut bine frisca, apoi i-am adaugat zaharul pudra si am dat-o la frigider. Apoi am incins zaharul si untul intr-o tigaie teflonata, si dupa ce acestea s-au topit, am adaugat jumatatile de nectarine si le-am lasat in caramel cca 2 min.


Apoi le-am scos pe o farfurie si am mai picurat putin caramel peste ele.Dupa care am trecut la decorarea lor: le-am umplut cu frisca scoasa de la frigider, le-am ornat cu jumatati de boabe de strugure, zmeura si menta din curte...si cateva dare din caramelul ramas. Enjoy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute de nectarine cu frisca si caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

adnia 1

15.01.2013, 21:12

marcela1979 1

16.01.2013, 05:01

as vrea si eu vreo 2 bucati

Sim0na 1

17.01.2013, 21:35

din pacate raman doar cu privitul...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gustare rapida