Corn cu ciocolata ( nutella)

de mikidaniro in Dulciuri, 28 Mai 2016 | 1455 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 200ml lapte
  • 2 oua
  • 50 ml ulei
  • 75g zahar
  • 1 plic de drojdie uscata
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 3 linguri mari de nutella
  • 2 linguri de bobite din ciocolata (optional)
  • un varf de lingutita de sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Corn cu ciocolata ( nutella):


  • Pasul 1: Intr-un vas mare amestecam faina cu drojdia

  • Pasul 2: In alt vas amestecam bine pana se omogenizeaza ouale, zaharul, zaharul vanilat, sarea si esenta de vanilie

  • Pasul 3: Turnam compozitia cu oua in mijlocul castronului cu faina si amestecam pana se omogenizeaza, adaugam laptele in doua etape, framantam bine, apoi adaugam uleiul, cate un pic si framantam pana se dezlipeste compozitia de pe maini- cca 10-15 minute.

  • Pasul 4: Lasam aluatul obtinut la crescut pana isi dubleaza volumul, intre 30 si 45 de min

  • Pasul 5: Intindem aluatul, peste aluat adaugam bobitele de ciocolata, peste care trecem de 2-3 ori cu sucitorul, apoi intindem nutella. Taiem aluatul in 8 fasii egale, pe care le rulam si le punem in tava.

  • Pasul 6: Lasam rulourile obtinute la crescut inca 20-25 de min, le ungem cu galbenus de ou si le dam la cuptor pt 35-45 de minute la 180 de grade sau pana se rumenesc deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Corn cu ciocolata ( nutella)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Zamfira 1

28.05.2016, 20:05

Rocsi 1

30.05.2016, 20:24

Mmm, vreau si eu!

mirela0911 1

30.05.2016, 21:04

Tare bune sunt!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8623 puncte

MotanLaOale

7825 puncte

katty

6435 puncte

Lau

Lau 9

6392 puncte

Rocsi

6221 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba radauteana
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rondele de fitofag prajite

ieri la 22:48

Nuggets de pui

ieri la 22:40

Sarmalele casei

ieri la 21:18

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu branza la cuptor