Biscuiti cu migdale (cu presa de biscuiti)

de Catalina L in Dulciuri, 25 Iul 2015 | 971 vizualizari

 

Am facut si eu biscuiti cu presa....au iesit foarte frumosi si gustosi

reteta gasita pe site-ul : delicestunisie.canalblog.com

 

INGREDIENTE

  • 165 gr migdale macinate
  • 125 gr zahar
  • 2 oua
  • 120 gr unt moale
  • 250 gr faina
  • 1/2 pachetel de praf de copt (era colorat galben)
  • vanilie pudra
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu migdale (cu presa de biscuiti):

Incalziti cuptorul la 180°C.


Puneti o hartie de copt in tava (am vazut retete unde este recomandat sa se puna biscuitii direct pe tava !?).


In bolul robotului sau cu mana, se amesteca toate ingredientele pana se obtine o bula de aluat moale. Luam o parte din aluat, formam un sul si-l punem in presa pentru biscuiti


Alegem una dintre forme si o fixam bine in capatul presei. Se tine presa in pozitie perfect verticala, astfel incat sa atinga tava si se apasa de 2 ori.



Daca cu forma aleasa nu merge, incercati cu alta.


Nu ezitati sa schimbati formele! Continuati.....vor iesi cam 70 biscuiti !!!!


Sunt frumosi dar trebuie sa admit ca dupa vreo 50 am terminat restul de aluat la mana si am facut cornulete - reteta aici.


Puneti la cuptor pentru 10-15 minute.


Se presara zahar pudra si apoi se decoreaza dupa preferinta !


Deliciosi cu o cafea.....


Pofta Buna !!!!!

 

TIPS-URI

1

daca cu forma aleasa nu merge, incercati cu alta. Nu ezitati sa schimbati formele

2

se vor pastra foarte bine intr-o cutie de metal.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu migdale (cu presa de biscuiti)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Gherca Daniela 1

25.07.2015, 18:16

Rocsi 1

25.07.2015, 19:37

Sunt tare buni!

Gicuta69 1

27.07.2015, 07:32

La favorite!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de pui cu galuste
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Bilute de cocos cu visine