Barcute de vinete

de Anamaria7 in Mancaruri de legume, 14 Iul 2011 | 9316 vizualizari

 

Stiiu, sunt sado-maso, aprind cuptorul cand afara sunt 36C la umbra :)))

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete mari
  • frunzele de la doua cepe verzi
  • 3 catei de usturoi
  • 2 rosii bine coapte
  • 1 ardei gras
  • 100 gr branza telemea
  • 1 ou
  • sare
  • ulei pentru uns tava si calit
  • frunze de patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute de vinete:

Incalzim cuptorul la 190C si ungem cu ulei o forma dreptunghiulara.

Taiem vinetele in jumatate, scobim miezul lasand 1 cm grosimea barcutei si il taiem cubulete.

Calim intr-o tigaie in putin ulei ceapa taiata solzisori si usturoiul pisat, apoi adaugam ardeiul taiat feliute pana cand se moaie, apoi adaugam vinetele si putina sare, iar cand s-au muiat aproape de tot adaugam feliile de rosii si le lasam doar putin.

Separat, batem oul si adaugam branza rasa. Asezam barcutele in forma, le umplem si acoperim cu un strat de ou amestecat cu branza.

Tinem la cuptor cca 40-50min, pana cand oul a facut crusta rumenita si barcutele s-au inmuiat. Garnisim cu patrunjel.

TIPS-URI

1

Servim simple sau alaturi de paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute de vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (12)

gaby_duceag 1

15.07.2011, 08:25

cum ar zice Ina: "ne dam in barci?"
)))))))))))))

marcela1979 1

15.07.2011, 08:39

vreau si eu una

mimmi 1

15.07.2011, 12:37

Si eu vreau,imi plac mult!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de curcan cu sos de gutui
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema cu legume si carne de pui

ieri la 19:24

Gogosari in sos de mustar

ieri la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

Cartofi in crusta de sare la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 20:03

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu sos