Barcute umplute cu Ceva fin Crema de branza cu verdeturi

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 2 Sep 2013 | 8295 vizualizari

 

Vorba ceea "Nu-i pentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste", doar ca in cazul meu se aplica "pentru ce". Imi ramasese un aluat de pizza si nu prea ma induram sa il arunc. Am tras cu ochiul prin fridiger si m-am lovit de cele doua cutii cu Ceva fin Crema de branza cu verdeturi. Destinatia lor era cu totul alta, dar,,, s-au conformat :)) Denumirea mi s-a parut potrivita, dar daca aveti alte sugestii, o schimbam :)

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati de aluat de pizza (eu am avut condimentat)
  • 2 cutii cu Ceva fin Crema de branza cu verdeturi
  • cateva fire de marar
  • 4 linguri cu smantana
  • sare dupa gust
  • 1 ou si 1 galbenus pentru uns
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute umplute cu Ceva fin Crema de branza cu verdeturi:

Crema de branza o saram dupa gust si o amestecam cu oul si cu mararul tocat marunt. Formam bilute din aluatul de pizza, le intindem si le umplem cu crema de branza (nu foarte multa pentru ca altfel va da pe dinafara). Le "impachetam" cu atentie, le ungem cu galbenus de ou si le dam la cuptor pana se rumenesc. Le servim cu smantana. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti adauga in compozitia de branza si cascaval (eu nu am mai avut)

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute umplute cu Ceva fin Crema de branza cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bruschete