Bastonase din piept de pui

de Adinacarla in Pui, 27 Aug 2010 | 2798 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 4 oua
  • faina
  • pesmet
  •  6 catei usturoi
  • sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bastonase din piept de pui:

Am spalat bine pieptii de pui apoi i-am taiat in fasii de grosimea unui deget.

Am batut ouale ca pentru omleta si le-am amestecat apoi cu cateii de usturoi pisati si am potrivit gustul cu sare si piper.

Am dat fasiile de carne prin ou apoi prin faina, din nou prin ou si la final prin pesmet si le-am prajit in ulei incins.

Am servit alaturi de pireu.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Bastonase din piept de pui-0
Bastonase din piept de pui-1

COMENTARII (14)

Miha

Miha 1

30.08.2010, 12:16

Adinacarla

Adinacarla 1

30.08.2010, 12:34

miha

elena1988

elena1988 1

13.03.2011, 15:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!