Batido de ciocolate (Milkshake)

de naomy in Bauturi, 13 Aug 2011 | 4832 vizualizari

 

Batido de ciocolate a fost o inventie fugitiva ,doream ceva rece si savuros si ma gandeam la un frapee dar cum nu aveam cafea ness in casa am optat pt ceva mai bun .......,mai imi ramase din ciocolata de casa si de aici inspiratia mea.

 

INGREDIENTE

  • o felie groasa de ciocolata de casa ,echivalent la 100 gr cioco. normala
  • 4 linguri de inghetata de vanilie.(eu am avut inghetata facuta de mine)
  • 100 mil lapte inghetat
  • 50 mil lapte neanghetat.
  • o inimioara de ciocolata pt decor.

   

Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batido de ciocolate (Milkshake):

Preparare Batido de ciocolate

In primul rand trebuie sa inghetam 100 ml de lapte ,apoi cand este inghetat se scoate de la congelator si se sparge in bucatii mari ,separat se pune in blender ciocolata de casa impreuna cu laptele neinghetat. Se amesteca la viteza mare pana se formeaza o spuma, apoi se adauga bucatiile de  laptele inghetat si inghetata de vanilie si se mai amesteca putin in functie de dorinta fiecaruia ,( eu il prefer mai gros ). Daca nu aveti ciocolata de casa si aveti ciocolata normala  se pun toate la un loc in blender.

Batido de ciocolate, cel mai bun milkshake baut vreodata.

TIPS-URI

1

cred ca gustul extraordinar a fost datorita ciocolatei de casa :)am mai baut milksake de ciocolata dar ca acesta NICIUNUL.

Daca ti-a placut reteta noastra "Batido de ciocolate (Milkshake)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Cris2711 1

14.08.2011, 15:45

vergi 1

14.08.2011, 17:45

buna inventie

alinutzika 1

15.08.2011, 22:47

la ce ai pus in el, normal ca e bun...

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Milkshake de cirese