Batido de ciocolate (Milkshake)

de naomy in Bauturi, 13 Aug 2011 | 3025 vizualizari

 

Batido de ciocolate a fost o inventie fugitiva ,doream ceva rece si savuros si ma gandeam la un frapee dar cum nu aveam cafea ness in casa am optat pt ceva mai bun .......,mai imi ramase din ciocolata de casa si de aici inspiratia mea.

 

INGREDIENTE

  • o felie groasa de ciocolata de casa ,echivalent la 100 gr cioco. normala
  • 4 linguri de inghetata de vanilie.(eu am avut inghetata facuta de mine)
  • 100 mil lapte inghetat
  • 50 mil lapte neanghetat.
  • o inimioara de ciocolata pt decor.

   

Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batido de ciocolate (Milkshake):

Preparare Batido de ciocolate


In primul rand trebuie sa inghetam 100 ml de lapte ,apoi cand este inghetat se scoate de la congelator si se sparge in bucatii mari ,separat se pune in blender ciocolata de casa impreuna cu laptele neinghetat. Se amesteca la viteza mare pana se formeaza o spuma, apoi se adauga bucatiile de laptele inghetat si inghetata de vanilie si se mai amesteca putin in functie de dorinta fiecaruia ,( eu il prefer mai gros ). Daca nu aveti ciocolata de casa si aveti ciocolata normala se pun toate la un loc in blender.


Batido de ciocolate, cel mai bun milkshake baut vreodata.

 

TIPS-URI

1

cred ca gustul extraordinar a fost datorita ciocolatei de casa :)am mai baut milksake de ciocolata dar ca acesta NICIUNUL.

Daca ti-a placut reteta noastra "Batido de ciocolate (Milkshake)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Cris2711 1

14.08.2011, 15:45

vergi 1

14.08.2011, 17:45

buna inventie

alinutzika 1

15.08.2011, 22:47

la ce ai pus in el, normal ca e bun...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Milkshake de banane si afine