Batido de ciocolate (Milkshake)

de naomy in Bauturi, 13 Aug 2011 | 2844 vizualizari

 

Batido de ciocolate a fost o inventie fugitiva ,doream ceva rece si savuros si ma gandeam la un frapee dar cum nu aveam cafea ness in casa am optat pt ceva mai bun .......,mai imi ramase din ciocolata de casa si de aici inspiratia mea.

 

INGREDIENTE

  • o felie groasa de ciocolata de casa ,echivalent la 100 gr cioco. normala
  • 4 linguri de inghetata de vanilie.(eu am avut inghetata facuta de mine)
  • 100 mil lapte inghetat
  • 50 mil lapte neanghetat.
  • o inimioara de ciocolata pt decor.

   

Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batido de ciocolate (Milkshake):

Preparare Batido de ciocolate


In primul rand trebuie sa inghetam 100 ml de lapte ,apoi cand este inghetat se scoate de la congelator si se sparge in bucatii mari ,separat se pune in blender ciocolata de casa impreuna cu laptele neinghetat. Se amesteca la viteza mare pana se formeaza o spuma, apoi se adauga bucatiile de laptele inghetat si inghetata de vanilie si se mai amesteca putin in functie de dorinta fiecaruia ,( eu il prefer mai gros ). Daca nu aveti ciocolata de casa si aveti ciocolata normala se pun toate la un loc in blender.


Batido de ciocolate, cel mai bun milkshake baut vreodata.

 

TIPS-URI

1

cred ca gustul extraordinar a fost datorita ciocolatei de casa :)am mai baut milksake de ciocolata dar ca acesta NICIUNUL.

Daca ti-a placut reteta noastra "Batido de ciocolate (Milkshake)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Profesional Versa

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

Fierbator Style White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

COMENTARII (11)

Cris2711 1

14.08.2011, 15:45

vergi 1

14.08.2011, 17:45

buna inventie

alinutzika 1

15.08.2011, 22:47

la ce ai pus in el, normal ca e bun...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Milkshake cu fructe si cacao