Batoane cu cereale

de Ramonica in Dulciuri, 5 Dec 2010 | 13002 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 gr fulgi de porumb
  • 50 gr fulgi de grau
  • 50 gr fulgi de ovaz
  • 50 gr fulgi de orz
  • 80 gr fructe confiate
  • 80 gr unt
  • 25 gr ciocolata alba
  • 8 linguri miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane cu cereale:

Am topit intr-o oala untul, mierea si ciocolata. Am adaugat aceasta compozitie peste restul ingredientelor si am amestecat bine. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt am asezat amestecul, de data asta in forma de cerc, cu ajutorul unei forme de prajituri. Se pot modela batoane in forma dreptunghiulara sau orice forma doriti, dar trebuie apasat putin ca sa se mentina forma data. Am bagat tava la cuptor la 150 grade timp de 30 de minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane cu cereale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros

ieri la 17:24

Pulpe de pui cu rosii si usturoi, in sos de vin - Reteta gustoasa la cuptor

de laura_n 7

ieri la 15:14

Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată

ieri la 11:50

Supa crema de mazare - Reteta simpla si delicioasa

pe 11.07 la 16:29

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajituri mari si grase cu fulgi de ovaz