Batoane cu cereale

de Ramonica in Dulciuri, 5 Dec 2010 | 8640 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 gr fulgi de porumb
  • 50 gr fulgi de grau
  • 50 gr fulgi de ovaz
  • 50 gr fulgi de orz
  • 80 gr fructe confiate
  • 80 gr unt
  • 25 gr ciocolata alba
  • 8 linguri miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane cu cereale:

Am topit intr-o oala untul, mierea si ciocolata. Am adaugat aceasta compozitie peste restul ingredientelor si am amestecat bine. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt am asezat amestecul, de data asta in forma de cerc, cu ajutorul unei forme de prajituri. Se pot modela batoane in forma dreptunghiulara sau orice forma doriti, dar trebuie apasat putin ca sa se mentina forma data. Am bagat tava la cuptor la 150 grade timp de 30 de minute

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane cu cereale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

-Miti- 1

06.12.2010, 09:44

eu de cand tot vreau sa incerc!

MotanLaOale 1

06.12.2010, 12:29

giuliana 1

06.12.2010, 19:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata si fulgi de porumb