Batoane cu goji

de _Alina_ in Dulciuri, 18 Iun 2012 | 1740 vizualizari

 

Ceva sanatos si energizant numai bun pentrugustarica. Unde mai pui ca e super simplu de facut...

 

INGREDIENTE

  • 2 cani tarate de ovaz
  • 1 cana iaurt 0% grasime
  • 1 cescuta zahar brun
  • 2 albusuri
  • 1 praf de sare
  • 1 1/2 lingura goji + cateva pentru decor
  • 2 lgt scortisoara macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane cu goji:

1. Batem albusurile spuma cu praful de sare.


2. Intr-un bol amestecam toate ingredientele.


3. Punem compozitia intr-o tava 30x25 cm tapetata cu hartie de copt.


4. Intindeti compozitia intr-un strat uniform si faceti forme cu un cutit la suprafata.


5. Puneti cateva fructe goji deasupra fiecarui baton.


6. Dati la cuptorul preincalzit 30 min la 190°C.


7. Scoateti si lasati la racit 5-0 min, dupa care se pot taia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane cu goji" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

iri_iri 1

19.06.2012, 05:39

spunem te rog ce sunt gojii ca nu stiu si nici nu am auzit

_Alina_ 1

19.06.2012, 08:36

Merci Rocsi!

_Alina_ 1

19.06.2012, 08:37

Iri, fructele goji apartin unui arbust tibetan si au proprietati antioxidante. Mai multe detalii gasesti aici http://www.fructegoji.com/

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Batoane energizante