Batoane cu goji

de _Alina_ in Dulciuri, 18 Iun 2012 | 2429 vizualizari

 

Ceva sanatos si energizant numai bun pentrugustarica. Unde mai pui ca e super simplu de facut...

 

INGREDIENTE

  • 2 cani tarate de ovaz
  • 1 cana iaurt 0% grasime
  • 1 cescuta zahar brun
  • 2 albusuri
  • 1 praf de sare
  • 1 1/2 lingura goji + cateva pentru decor
  • 2 lgt scortisoara macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane cu goji:

1. Batem albusurile spuma cu praful de sare.


2. Intr-un bol amestecam toate ingredientele.


3. Punem compozitia intr-o tava 30x25 cm tapetata cu hartie de copt.


4. Intindeti compozitia intr-un strat uniform si faceti forme cu un cutit la suprafata.


5. Puneti cateva fructe goji deasupra fiecarui baton.


6. Dati la cuptorul preincalzit 30 min la 190°C.


7. Scoateti si lasati la racit 5-0 min, dupa care se pot taia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane cu goji" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

iri_iri 1

19.06.2012, 05:39

spunem te rog ce sunt gojii ca nu stiu si nici nu am auzit

_Alina_ 1

19.06.2012, 08:36

Merci Rocsi!

_Alina_ 1

19.06.2012, 08:37

Iri, fructele goji apartin unui arbust tibetan si au proprietati antioxidante. Mai multe detalii gasesti aici http://www.fructegoji.com/

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste la cuptor
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Batoane energizante