Batoane energizante

de mimmi in Dulciuri, 2 Apr 2012 | 3013 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g amestec cereale (fulgi de porumb,musli,fructe uscate),
  • 1 mana fructe goji,
  • cateva smochine deshidratate,
  • 4 linguri miere,
  • 4 linguri fulgi de cocos,
  • 30 g fulgi de ciocolata (optional ),
  • 70 g zahar brun,
  • un praf de sare,
  • 2 linguri dulceata (eu am pus Dulceata de gogonuci ) si am facut o alegere foarte potrivita pentru ca i-a dat o aroma deosebita,
  • 150 g unt,
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane energizante:

Intr-un bol,amestecam cerealele,fructele goji,smochinele taiate marunt,nuca de cocos,ciocolata. Facem un sirop din zahar,un praf de sare,miere si unt,cand s-a topit untul si zaharul se i-a de pe foc,se adauga dulceata . Se adauga siropul peste amestecul din bol,se amesteca bine ingredientele,dupa care se pun intr-o tava pe hartie de copt. Nivelam frumos si presam dupa care dam tava la cuptorul preincalzit,la foc mic pentru 25 de minute. Se lasa in tava pana se raceste complet,dupa care se taie si se pastreaza intr-o cutie metalica.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane energizante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Dana Cristea - pusikmea 1

03.04.2012, 12:03

mimmi 1

03.04.2012, 14:43

E dulceata de gogonuci,aveti aici reteta http://www.bucataras.ro/retete/dulceata-de-gogonuci-24827.html.
Este foarte aromata,cel putin eu nu ma mai satur de ea

bucatarimcudiana 1

05.04.2012, 10:56

imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pariziene cu brânză dulce

de RODIMUR 5

ieri la 23:57

Fursecuri  cu unt de arahide si ciocolata

de Lau 9

ieri la 16:57

Sos de rosii pentru pizza sau paste

de xana 5

ieri la 15:40

RETETA RECOMANDATA
Batoane cu goji