Batoane de cereale

de sandytza in Dulciuri, 29 Oct 2009 | 6542 vizualizari

 

Cum sunt inebunita dupa batoanele de cereale am zis sa incerc sa le fac in casa sa vad cum ies. Asa ca am cautat si am gasit pe blogul lui Teo o reteta , eu am schimbat unele ingrediente ca nu am avut exact ce spune ea si mi-a iesit ceea ce se vede.

 

INGREDIENTE

  •  
    • 400 gr cereale muesli cu fructe
    • 75 gr zahar
    • 45 ml miere
    • 125 gr unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane de cereale:

Se topesc pe foc untul cu zaharul si mierea.


Se toarna apoi peste cereale si se amesteca bine.


Se toarna totul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se baga la cuptor la foc mediu timp de 25-30 min.



Se scoate din cuptor, se lasa la racit apoi se imparte la dimensiunile dorite.

 

TIPS-URI

1

La inceput o sa fie tari dar apoi o sa se inmoaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane de cereale" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

luminita20_2006 1

29.10.2009, 11:28

fetele ati trecut la cura de slabit?

PapaBun 1

29.10.2009, 11:45

Cu alea 75 de grame de zahar si 125 de grame de unt cred au trecut la cura de ingrasat .
Si ca sa nu ziceti ca sint rau, uitati aici reteta sanatoasa de batoane de cereale/fructe de casa: amestecati intr-un bol mare 500 de grame de curmale taiate marunt, 300 de grame de fulgi de ovaz, 200 de grame de migdale pisate, 400ml de suc natural de mere, 125 de grame de stafide, 50 de grame de pudra de cacao. Turnati apoi acest amestec intr-o tava rectangulara, bagati-o pentru doua ore la frigider apoi taiati inedita prajitura in bucati de 2 pe 2 centimetri sau in orice alta dimensiune dorita.

sandytza 1

29.10.2009, 12:13

Daca mananci cereale nu inseamna ca esti la cura de slabire . Daca vroiam sa fac dietetic faceam cu totul alta reteta . Am sa incerc si reteta ta PapaBun . Am notat .

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de pui cu galuste
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Placinta in foi cu brinza de vaci