Batoane de susan raw

de Steffy in Vegan / Raw vegan, 25 Oct 2015 | 7110 vizualizari

 

Batonul de susan este o gustare satioasa pentru micuta mea si pentru noi. Va recomand aceasta reteta, e foarte simpla. Am gasit-o pe un blog al unei mamici.

 

INGREDIENTE

  • 16 linguri susan
  • 4 linguri fulgi de cocos
  • 4 linguri migdale macinate
  • 4 linguri tahini (pasta de susan)
  • 3 linguri miere
  • 2 linguri ulei de cocos
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane de susan raw:

Punem intr-un bol ingredientele uscate (susan, fulgi de cocos, migdale) si in alt bol, cele umede (tahini, miere, ulei de cocos). Amestecam bine ingredientele umede cu un tel, urmand sa le combinam cu ingredientele uscate.

Omogenizam bine. Compozitia obtinuta o punem intr-o tava de chec tapetata cu folie alimentara. Punem la congelator 1-2 ore, apoi portionam dupa dorinta. Se pastreaza la congelator.

Pofta buna la copilasi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane de susan raw" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (11)

anca_rm 1

26.10.2015, 08:59

sunt foarte bune

miki_a 1

26.10.2015, 13:12

Bune si santoase!

mirela0911 1

27.10.2015, 12:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Crema avocado cu parmezan