Bautura cu lapte si baton rom

de robert_badica in Bauturi, 9 Dec 2014 | 745 vizualizari

 

Am "modernizat",putin reteta clasica de cacao cu lapte ! ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 linugurita cacao
  • 2 lingurite zahar
  • 200 ml. lapte
  • 1 baton mic rom cu lapte
  • putina sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bautura cu lapte si baton rom:

Mai intai pregatim ingredientele.Apoi,punem laptele la incalzit pe foc.Separat intr-o cana amesteca cacaoa,zaharul si sarea,pana ce se omogenizeaza.Dupa ce laptele s-a incalzit,nu foarte mult,il adaugam peste amestecul uscat.Amestecam bine,pana ce spargem si ultimul "cocolos" de cacao.Batonul rom,se marunteste cu un cutit,si se pune in amestecul fierbinte.Se amesteca,pana acesta se dizolva complet.Puteti sa mai aduagati,deasupra si frisca,fulgi de ciocolata...etc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bautura cu lapte si baton rom" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

09.12.2014, 20:47

mirela0911 1

09.12.2014, 20:49

Rocsi 1

09.12.2014, 21:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Detoxifiant de patrunjel