Bavareza cu mar

de luminita20_2006 in Dulciuri, 4 Noi 2010 | 1946 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -6 mere mari
  • -400 ml frisca
  • -150 gr zahar
  • -20 gr gelatina
  • -1 zahar vanilat
  • -50 gr ciocolata
  • -esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bavareza cu mar:

Merele se curata de seminte si coaja apoi se taie bucati mai mici. Se pun intr-o cratita se toarna apa cat sa le acopere si se lasa sa fiarba pana cand se imoaie bine, cand sunt aproape gata se pune zaharul. Cand sunt gata se scurge zeama si se paseaza.(folositi un blender daca aveti se paseaza mult mai ine asa; Lissa a pus zaharul in momentul calnd le paseaza, zahar pudra, eu l-am pus la fiert)Gelatina se dizolva cu sucul de mere apoi se topeste pe baie de abur. Frisca se bate bine. Se adauga merele(atentie sa fie reci, ale mele au fost caldute asa ca a topit un pic frica si ciocolata rasa) peste frisca, esenta zaharul vanilat si gelatina, se amesteca bine si se pune totul intr-o forma umezita dupa care se da la rece timp de 2 ore.






Cand se coate de la la frigider puneti forma in apa fierbinte timp de cateva secunde apoi rasturnati forma pe un platou.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bavareza cu mar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

luminita20_2006 1

05.11.2010, 11:48

ce simpatica ai fost nadina.....

dentistutza 1

05.11.2010, 17:43

ok, poate am eu o problema, dar dupa ce pasez merele, cum continui??? pare o reteta gustoasa si as incerca-o!!!

luminita20_2006 1

06.11.2010, 15:52

dentistutza cred ca esti singura care a citit reteta nu am copiat-o integral de pe blog...gata am postat reteta integral....spor la treaba

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Snickers
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

RETETA RECOMANDATA
Budinca de orez cu lapte mere si scortisoara