Beef Stroganoff

de Tuxedo in Spaghete, 20 Iun 2013 | 8127 vizualizari

 

Aceste paste cu ou si sos de ciuperci cu carne de vita sunt celebre iar denumirea lor vine de la rusul Stroganoff care a preparat pentru prima data aceasta reteta!
Sunt foarte usor de preparat si deliciose!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr ciuperci
  • 700 gr carne de vita (muschi)
  • 2 cepe medii
  • 1 catel de usturoi
  • piper dupa gust
  • 50 gr unt
  • 3 linguri ulei
  • 350- 400 ml supa de carne
  • 1/2 lingurita sare
  • 200 ml smantana
  • patrunjel verde
  • 1 lingura faina
  • 1 pachet paste (cu ou)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Beef Stroganoff:

Spalam carnea apoi o feliem foarte subtire perpendicular pe fibra cam de 4 mm.


Intr-un wok sau tigaie teflonata topim putin untul si apoi adaugam ciupercile feliate, ceapa tocata marunt si catelul de usturoi pisat si lasam pe foc, amestecand din cand in cand, pana cand ceapa s-a inmuiat.


Le rasturnam intr-un catron si in acelasi wok punem 3 linguri de ulei si pregatim carnea de vita pana cand se rumeneste usor. Adaugam supa de carne, dar oprim 100 ml, si lasam sa fiarba pana cand carnea devine frageda. Cei 100 ml ii amestecam cu faina apoi turnam amestecul peste carnea de vita din wok si mai lasam sa dea 2-3 clocote.


Rasturnam si ciupercile peste carne, amestecam, apoi asezonam cu sare si piper dupa gust.


Tragem tigaia de pe foc si incorporam smantana treptat in sos.


Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, se scurg bine de apa se spala intr-un jet de apa rece apoi se pot servi impreuna cu sosul de carne si ciuperci. Deasupra presaram putin patrunjel verde tocat fin.


Pofta buna! Este delicios!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Beef Stroganoff" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

babi5 1

09.11.2013, 07:42

Krystyan Trendy 1

13.11.2013, 08:36

interesanta reteta

ancutsa 1

18.08.2017, 12:35

Un preparat minunat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos de ciuperci