Beef Stroganoff

de Tuxedo in Spaghete, 20 Iun 2013 | 7813 vizualizari

 

Aceste paste cu ou si sos de ciuperci cu carne de vita sunt celebre iar denumirea lor vine de la rusul Stroganoff care a preparat pentru prima data aceasta reteta!
Sunt foarte usor de preparat si deliciose!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr ciuperci
  • 700 gr carne de vita (muschi)
  • 2 cepe medii
  • 1 catel de usturoi
  • piper dupa gust
  • 50 gr unt
  • 3 linguri ulei
  • 350- 400 ml supa de carne
  • 1/2 lingurita sare
  • 200 ml smantana
  • patrunjel verde
  • 1 lingura faina
  • 1 pachet paste (cu ou)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Beef Stroganoff:

Spalam carnea apoi o feliem foarte subtire perpendicular pe fibra cam de 4 mm.

Intr-un wok sau tigaie teflonata topim putin untul si apoi adaugam ciupercile feliate, ceapa tocata marunt si catelul de usturoi pisat si lasam pe foc, amestecand din cand in cand, pana cand ceapa s-a inmuiat.

Le rasturnam intr-un catron si in acelasi wok punem 3 linguri de ulei si pregatim carnea de vita pana cand se rumeneste usor. Adaugam supa de carne, dar oprim 100 ml, si lasam sa fiarba pana cand carnea devine frageda. Cei 100 ml ii amestecam cu faina apoi turnam amestecul peste carnea de vita din wok si mai lasam sa dea 2-3 clocote.

Rasturnam si ciupercile peste carne, amestecam, apoi asezonam cu sare si piper dupa gust.

Tragem tigaia de pe foc si incorporam smantana treptat in sos.

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, se scurg bine de apa se spala intr-un jet de apa rece apoi se pot servi impreuna cu sosul de carne si ciuperci. Deasupra presaram putin patrunjel verde tocat fin.

Pofta buna! Este delicios!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Beef Stroganoff" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Beef Stroganoff-0
Beef Stroganoff-1
Beef Stroganoff-2
Beef Stroganoff-3
Beef Stroganoff-4
Beef Stroganoff-5
Beef Stroganoff-6
Beef Stroganoff-7

COMENTARII (25)

simona72

simona72 1

26.06.2013, 16:42

Minunatata reteta!!

babi5

babi5 1

09.11.2013, 07:42

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

13.11.2013, 08:36

interesanta reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!