Budinca de paste cu urda si bezea - 650 -

de MotanLaOale in Spaghete, 19 Aug 2016 | 975 vizualizari

 

Foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 500g spaghete
  • 500g urda
  • 200g branza telemea
  • 6 oua
  • 150g + 200g zahar
  • 3 linguri smantana
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 150g stafide
  • unt pentru uns tava
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu urda si bezea - 650 -:

Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj.


Se trec pe sub jet de apa rece si se pun la scurs.


Branza se rade si se amesteca cu 150g zahar si zaharul vanilat.


Se adauga 5 galbenusuri si un ou intreg si se amesteca.


Se pune smantana si stafidele si se omogenizeaza.


Se amesteca branza cu pastele si se pun intr-o tava unsa cu unt.


Se introduce in cuptorul preincalzit 35-40 minute pana se rumeneste.


5 albusuri se bat cu 200g zahar pana se topeste zaharul si face "tepi".


Se scoate budinca din cuptor, se intinde bezeaua uniform si se reintroduce in cuptor pentru 15-20 minute pana prinde culoare.


Se lasa la racit si se portioneaza.


Pofta Buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu urda si bezea - 650 -" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

MotanLaOale 1

29.08.2016, 21:23

Multtumesc

Catalina L 1

10.09.2016, 21:05

excelenta budinca, bravo pentru retele tale si la cat mai multe

MotanLaOale 1

10.09.2016, 22:23

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos de nuci