Budinca de paste cu urda si bezea - 650 -

de MotanLaOale in Spaghete, 19 Aug 2016 | 1364 vizualizari

 

Foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 500g spaghete
  • 500g urda
  • 200g branza telemea
  • 6 oua
  • 150g + 200g zahar
  • 3 linguri smantana
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 150g stafide
  • unt pentru uns tava
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu urda si bezea - 650 -:

Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj.


Se trec pe sub jet de apa rece si se pun la scurs.


Branza se rade si se amesteca cu 150g zahar si zaharul vanilat.


Se adauga 5 galbenusuri si un ou intreg si se amesteca.


Se pune smantana si stafidele si se omogenizeaza.


Se amesteca branza cu pastele si se pun intr-o tava unsa cu unt.


Se introduce in cuptorul preincalzit 35-40 minute pana se rumeneste.


5 albusuri se bat cu 200g zahar pana se topeste zaharul si face "tepi".


Se scoate budinca din cuptor, se intinde bezeaua uniform si se reintroduce in cuptor pentru 15-20 minute pana prinde culoare.


Se lasa la racit si se portioneaza.


Pofta Buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu urda si bezea - 650 -" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

MotanLaOale 1

29.08.2016, 21:23

Multtumesc

Catalina L 1

10.09.2016, 21:05

excelenta budinca, bravo pentru retele tale si la cat mai multe

MotanLaOale 1

10.09.2016, 22:23

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Tort Împărătesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

Desert inghetata de cafea si ciocolata

de Ancutsa 5

ieri la 20:19

RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza in diverse sortimente