Bezele

de jolygina in Prajituri, 11 Mar 2014 | 1984 vizualizari

 

Sotului meu ii plac foarte mult bezelele dar tot timpul am evitat sa fac au putine ingrrediente dar ma gândeam ca nu imi ies ,dar cu ajutorul vostru m-am documentat si am reusit sa fac niste bezele super ,multumesc dragelor !

 

INGREDIENTE

  • 200g de albus
  • 350g zahar pudra
  • o lingurita de zema de lamie
  • un praf mic de sare
  • o fiola de eseta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

Batem albusurile spuma cu praful de sare pana se intaresc, apoi adaugam treptat zaharul lingura cu lingura si batem in continuare albusurile pana devin lucioase .Cand albusurile sunt tari si lucioase adaugam zeama de lamaie si esenta de vanilie cu o paleta incorporand de sus in jos .Punem bezeau in pistolul de ornat si facem mici forme intr-o tava in care a fost pusa hartie de copt .Le punem la cuptor la 100 de grade timp de 45 -60 de minute in functie de cuptorul fiecarei gospodine .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Lavinia 1

12.03.2014, 13:28

ce frumusele

Rocsi 1

12.03.2014, 20:52

Ce frumoase

jolygina 1

12.03.2014, 23:22

multumesc frumos fetelor va pup

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sapca de cazac