Sotului meu ii plac foarte mult bezelele dar tot timpul am evitat sa fac au putine ingrrediente dar ma gândeam ca nu imi ies ,dar cu ajutorul vostru m-am documentat si am reusit sa fac niste bezele super ,multumesc dragelor !
Batem albusurile spuma cu praful de sare pana se intaresc, apoi adaugam treptat zaharul lingura cu lingura si batem in continuare albusurile pana devin lucioase .Cand albusurile sunt tari si lucioase adaugam zeama de lamaie si esenta de vanilie cu o paleta incorporand de sus in jos .Punem bezeau in pistolul de ornat si facem mici forme intr-o tava in care a fost pusa hartie de copt .Le punem la cuptor la 100 de grade timp de 45 -60 de minute in functie de cuptorul fiecarei gospodine .
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro