Bezele cu capsuni

de adasev12 in Dulciuri, 6 Apr 2011 | 3962 vizualizari

 

fiindca mi-au ramas albusurile de la parfe...si cum nimic nu se arunca...se transforma ....

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 5 lg de zahar
  • cateva capsune
  • 1 lg dulceata de capsuni

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele cu capsuni:

albusurile se bat spuma tare si apoi se incorporeaza zaharul batand intr-una, pana devine o spuma tare si sticloasa...

capsunii se taie marunt si se un in mixer u dulceata, se mixeaza pana se fac piure...apoi se amesteca cu albusurile spuma. se pune compozitia in tr-o tava cu hartie de copt cu ajutorul unui pos sau cu lingura...se cxoc la 130-140 grade pana devin tari...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

adasev12 1

08.04.2011, 14:51

carla, serveste!
mamaie, motan....mersi

adasev12 1

08.04.2011, 14:51

diva....
esmerandra....serveste

adry88 1

01.06.2011, 21:19

delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!