Bezele cu nuca si bombonele colorate

de Constelatialeu in Dulciuri, 18 Dec 2015 | 1110 vizualizari

 

Pentru ca am dezghetat albusuri pentru glazura de turta dulce,am facut si niste bezele, ca erau suficiente albusuri.... Mos Craciun te cam rasfat, poate uiti sa treci si pe la mine, zic nu dau cu parul.....

 

INGREDIENTE

  • 180 g albusuri
  • 250 g zahar tos cu granulatie mica
  • nuca
  • bombonele colorate
Portii: 60
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele cu nuca si bombonele colorate:

Albusurile cu un praf de sare le-am mixat bine de tot, apoi am adaugat zaharul, putin cate putin, dupa fiecare lingura pusa, mixam cca 10 min, pana am terminat tot zaharul si am obtinut o bezea foarte tare. Am tapetat tava de la cuptor cu hartie de copt, am asezat un sfert de miez de nuca si apoi am format bezeaua cu ajutorul unui posh, am ornat cu bombonele colorate, am bagat tava in cuptor si am lasat usa cuptorului intredeschisa... pret de 2 ore, sa se usuce bine bezelele.... pe alocuri au capatat o culoare mai galbuie, dar nu-i bai ca-s frumusele oricum....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele cu nuca si bombonele colorate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Andra_Constantinescu 1

18.12.2015, 23:30

Delicioase!

MotanLaOale 1

18.12.2015, 23:59

frumoase

Gherca Daniela 1

21.12.2015, 10:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert fursecuri cu branza

de Lau 9

ieri la 21:36

Aperitiv triunghiuri cu branza

ieri la 21:16

Desert strudel cu visine, cocos si sirop de artar

de RuxyRux 9

ieri la 20:25

Desert tort cu marshmallows si coacaze

de Lau 9

ieri la 19:20

RETETA RECOMANDATA
Japanese Cheesecake - Prajitura japoneza cu branza