Bibilica cu masline

de aura78 in Mancaruri cu carne, 17 Feb 2014 | 3239 vizualizari

 

Usor de facut ...si foarte buna .Te invit sa o probezi .

 

INGREDIENTE

  • -1 bibilica
  • -5 catei de usturoi mari
  • -2 -3 crengute de rozmarin
  • -100 g de masline negre fara samburi
  • -sare
  • -1 paharel ulei de masline
  • - 1/2 pahar de otet de vin rosu (otet culoarea rosie)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bibilica cu masline:

Spala bibilica si transeaz-o.


Intr-o cratita de teflon pune uleiul ,usturoiul taiat marunt,aseaza bibilica si adauga rozmarinul . Pune-o pe foc si intoarce din cand in cand bibilca pe toate partile .Cand vezi ca a prins putina culoare adauga otetul si pune la foc redus .Pune capacul si las-o sa fiarba pentru aproximativ 40 -45 de minute .Din cand in cand ,intoarce-o .Daca vezi ca este nevoie adauga foarte putina apa .In cazul meu nu a fost nevoie. Cand ii lipseste 5 minute sa se termine,adauga maslinele intregi .

TIPS-URI

1

Rozmarinul daca este posibil foloseste-l cel verde (Nu cel uscat ) .

Daca ti-a placut reteta noastra "Bibilica cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

_Alina_ 1

18.02.2014, 10:11

Rocsi 1

18.02.2014, 18:55

Panacris 1

10.03.2017, 19:43

Buna idee!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tochitura dunareana
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornuri cu cremwursti

ieri la 20:51

Tort profiterol cu crema de vanilie si ciocolata cu cafea

de Rocsi 9

ieri la 19:34

Sandwich cald American

pe 23.02 la 20:36

Chec cu cireșe confiate și sâmburi de cacao

pe 23.02 la 19:20

Supa crema din brocoli, conopida si cartofi mov

pe 22.02 la 21:10

RETETA RECOMANDATA
Carne de vanat (caprioara , cerb )cu sos si dovlecei prajiti