Bibilica cu masline

de aura78 in Mancaruri cu carne, 17 Feb 2014 | 1542 vizualizari

 

Usor de facut ...si foarte buna .Te invit sa o probezi .

 

INGREDIENTE

  • -1 bibilica
  • -5 catei de usturoi mari
  • -2 -3 crengute de rozmarin
  • -100 g de masline negre fara samburi
  • -sare
  • -1 paharel ulei de masline
  • - 1/2 pahar de otet de vin rosu (otet culoarea rosie)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bibilica cu masline:

Spala bibilica si transeaz-o.


Intr-o cratita de teflon pune uleiul ,usturoiul taiat marunt,aseaza bibilica si adauga rozmarinul . Pune-o pe foc si intoarce din cand in cand bibilca pe toate partile .Cand vezi ca a prins putina culoare adauga otetul si pune la foc redus .Pune capacul si las-o sa fiarba pentru aproximativ 40 -45 de minute .Din cand in cand ,intoarce-o .Daca vezi ca este nevoie adauga foarte putina apa .In cazul meu nu a fost nevoie. Cand ii lipseste 5 minute sa se termine,adauga maslinele intregi .

 

TIPS-URI

1

Rozmarinul daca este posibil foloseste-l cel verde (Nu cel uscat ) .

Daca ti-a placut reteta noastra "Bibilica cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

_Alina_ 1

18.02.2014, 10:11

Rocsi 1

18.02.2014, 18:55

Panacris 1

10.03.2017, 19:43

Buna idee!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute in sos de branza