Iahnie picanta cu fleica afumata

de violeta30 in Mancaruri cu carne, 24 Oct 2019 | 1732 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cutii fasole albă
  • 2 cepe mari
  • 2 ardei iuți
  • 1 ardei gras roșu
  • 200 g fleică afumată (kaizer, șuncă, etc)
  • 3 roșii potrivite
  • Ulei pentru călit ceapa
  • Sare
  • Condimente
  • Mărar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie picanta cu fleica afumata:

Curățăm ceapa, o spălăm și o tăiem cuburi. Punem uleiul într-o cratiță și adăugăm ceapa. Se călește până se înmoaie, apoi punem ardeiul tăiat și fleica tăiată după preferințe. Când sunt călite, se pune fasolea scursă și spălată în două ape ca să îndepărtăm eventuala gelatină care rămâne după conservare și roșiile tăiate cuburi. Lăsăm la fiert acoperite cu un capac. Când se formează un sos legat, adăugăm sare și condimente după gust. La sfârșit punem mărarul tocat și oprim focul.
Se servește cu un ardei iute sau cu murături/salate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie picanta cu fleica afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

26.10.2019, 19:42

Este foarte buna fasolea, iar afumatura ii da un gust mai bun!

oanapl 1

26.10.2019, 21:09

Si noua ne place iahnia foarte mult!

madi_marin 1

27.10.2019, 17:57

Si eu folosesc fasole la conserva. Imi place ca e mai rapid, plus ca iese sosul cremos asa cum imi place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4499 puncte

oanapl

1307 puncte

Rocsi

986 puncte

dantes

754 puncte

abstract01

671 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu kaizer