Tocam ceapa marut,pieptul de pui il taiem cubulete
Pregatim o tigaie in care punem ceapa la calit punem boia apoi adaugam pieptul de pui si lasam 5 minute sa se caleasca impreuna cu ceapa,
Adaugam apa,sare piper si lasam sa fiarba bine.
Cus-cusul il prajim in putin ulei, adaugam apa si lasam sa fiarba 7-8 minute.
Cand este fiert lasam putin acoperit si apoi il spalam si il strecuram bine.
Cand sosul este gata adaugam patrunjel tocat marunt si servim cu cus cus.
Pofta Buna.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro