Bilute crocante

de Valclaudia in Dulciuri, 22 Iun 2014 | 1134 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • sos de ciocolata (100 gr. ciocolata neagra+ 50ml frisca lichida)
  • 100 gr. fulgi de porumb
  • 100 gr. seminte de floarea soarelui decojite
  • 200 gr. curmale deshidratate
  • cca 100 gr.sambure de nuca taiat grosier
  • 4 linguri miere
  • 1 lingurita coaja de portocala confiata
  • 3 linguri smantana fermentata
  • 100 gr. faina de ovaz
  • cca 100 gr. seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute crocante:

Intai facem sosul de ciocolata (topim intr-o craticioara la foc mic ciocolata in frisca lichida).


Preincalzim cuptorul (165 grade), tapetam o tava cu hartie de copt.


Amestecam intr-un castron toate ingredientele (mai putin susanul!), nu conteaza ordinea , pana obtinem un amestec lipicios, din care vom modela bilute de marimea dorita, le trecem prin seminte de susan,le asezam in tava pe harie de copt, dam tava la cuptor pana se coc bilutele (la exterior devin crocante iar mijlocul va fi mai moale), in jur de 40 min. la 165 grade.


Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute crocante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

tarasmariana 1

23.06.2014, 05:58

claudiaO 1

23.06.2014, 11:26

simona72 1

24.06.2014, 09:50

Ce bune trebuie sa fie'!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajituri "Arici"