Crema de zahar ars a la Nicole

de nico15 in Dulciuri, 24 Oct 2012 | 1944 vizualizari

 

Delicioasaaaaaaaaaaaaa

 

INGREDIENTE

  • 500 ml de lapte
  • 6 oua
  • 250 g de zahar vanilie
  • rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars a la Nicole:

Amestecam ouale cu 150 g de zahar, pana se va dizolva zaharul, restul de zahar il topim si il vom adauga pe fundul formei in care vom pune ulterior crema noastra. Tapetam cu zaharul topit(caramelizat). Adaugam laptele si esentele peste amestecul de oua cu zahar si incorporam. Incalzim cuptorul la 180°C.


Adaugam crema(lichida) in forma, care a fost in prealabil tapetata cu zaharul topit. Vom lua o tava, in ea adaudam forma cu crema si adaugam apa de jur imprejurul formei dupa care vom da la cuptor aproximativ 45 de minute(incercati).


Daca dupa expirarea timpului crema de zahar ars este gata opriti focul si lasati in cuptor inca 15 minute, de abia dupa aceea puteti sa scoateti forma din cuptor.


Pentru design am topit niste zahar si am facut angel hair ca ornament, precum observati in fotografiile alaturate.


Pofta Buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars a la Nicole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

25.10.2012, 19:07

Ce frumos prezentata

MonaMimi 1

25.10.2012, 20:56

delicioasa

nico15 1

25.10.2012, 21:08

Poftiti sa incercati o portieeeeeeeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars/crème brûlée