Bilute cu rom

de adasev12 in Dulciuri, 3 Ian 2014 | 1889 vizualizari

 

>Daca v-au ramas resturi de dulciuri de la sarbatori...incercati sa le refolositi sub aceasta forma...sau alta...care va trece prin minte...Mie mi-a fost cam greu sa le arunc si le-am ...reciclat....

 

INGREDIENTE

  • cca 200 g napolitane amestecate,cu crema de vanilie si cacao
  • 2 maini de nuca macinata
  • o mana de nuca de cocos
  • cca 100 g biscuiti
  • esenta de rom, 20 ml
  • cateva bucati de nuca intregi
  • 2 cuburi de rahat
  • o mana de stafide
  • 100 g margarina pt prajituri
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute cu rom:

Napolitanele si biscuitii le-am dat la robot, apoi am adaugat margarina topita, nuca, esenta de rom, stafidele hidratate in apa calduta si rahatul taiat cubulete mici.


Am amestecat bine .


Din aceasta compozitie am facut biliute mici in mijlocul carora am pus cate un sambure de nuca intreg, apoi le-am dat prin nuca de cocos si le-am lasat la rece vreo 2 ore.


Spre surprinderea mea au avut trecere, doar sotul meu mi-a zis ca i-am tras teapa, ca el astepta sa gaseasca in mijloc o aluna...ma rog...dar tot el le-a topit cam pe toate.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute cu rom" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300RE

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

Hand Mixer Bleu

- 43 %
69.99 lei
39.99 lei

COMENTARII (11)

RuxyRux 1

03.01.2014, 22:38

Deliciu Ada!

adasev12 1

04.01.2014, 12:52

multumesc fetelor, pup

diaconta 1

05.01.2014, 20:35

urmeaza sa le fac si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gris (fara oua)