Biscuiti Anzac

de divainbucatarie in Dulciuri, 8 Iul 2011 | 3436 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 200 g zahar
  • 200 g nuca de cocos
  • 200 g fulgi de ovaz
  • 100 g unt
  • 2 linguri de sirop artar (in reteta originala se foloseste Golden Syrup)
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 2 linguri apa fiarta
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Anzac:

Amestecam faina, zaharul, nuca de cocos, ovazul intr-un castron. Topim untul si il amestecam cu sirop de artar pe foc. Bicarbonatul il stingem cu apa fiarta, apoi il punem peste untul topit. Amestecam putin sa se omogenizeze(va deveni ceva spumos), apoi turnam totul peste ingredientele solide. Amestecam astfel incat untul topit cu sirop de artar sa fie incorporat in totalitate.


Luam din compozitie si modelam bile prin presare intre palme. Le aplatizam si le punem pe hartie de copt. Coacem pentru 15-18 minute, sau pana cand biscuitii aurii.


Ii lasam sa se raceasca in tava. Va recomand sa faceti biscuitii impreuna cu copii, acestia se vor distra amestecand ingredientele.


Pofta buna va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Anzac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Mitinita 1

09.07.2011, 10:28

inca o reteta pe care o planuiesc de mult sa o fac...daca am vazut-o la tine poate fac si eu in curand

RuxyRux 1

09.07.2011, 12:17

Deosebit de buni

ionela2682 1

09.07.2011, 16:12

imi plac tare mult. .soltateii sunt fenomenali..de cand nu mai vazusem..ma jucam cu verisorii cand eram mica ..faceam cazemate....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu pere si ciocolata

de oanapl 6

ieri la 22:34

Ciorba radauteana

de oanapl 6

ieri la 22:12

Desert chec cu cacao si banane

pe 21.09 la 16:28

Piept de pui cu mustar si portocale, la punga

de RODIMUR 7

pe 21.09 la 12:01

Aperitiv rulada BigMac fara carbohidrati

pe 20.09 la 15:30

RETETA RECOMANDATA
Magic Bars sau Prajitura Magica