Biscuiti aromati cu dovleac

de katty in Dulciuri, 3 Ian 2016 | 453 vizualizari

 

Daca vreti sa rontaiti ceva nu foarte dulce la o cafeluta si va place dovleacul sunt numai buni.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani faina+ptr presarat blatul
  • 80 gr unt topit+pentru uns biscuitii
  • 90 ml lapte batut
  • 200 gr piure de dovleac
  • 1 lingurita condimente(cardamon, scortisoara)
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 2-3 linguri zahar tos ptr presarat deasupra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti aromati cu dovleac:

Intr-un castron punem faina, dovleacul, untul topit,laptele batut, condimentele, praful de copt, bicarbonatul. Mixam bine pana obtinem o compozitie fina, nelipicioasa, care se desprinde usor de pe peretii vasului. Presaram putina faina pe un blat de lemn si intindem aluatul cu ajutorul unui sucitor pana ajunge la grosimea de 3-4 mm. Taiem biscuitii in ce forma dorim, ii ungem cu unt topit si presaram deasupra zahar tos. ASezam biscuitii intr-o tava pe hartie de copt. Dam tava la cuptorul preincalzit aprox 12-15 minute.

 

TIPS-URI

1

puteti face piureul de dovleac in casa sau puteti sa il cumparati la borcan daca nu aveti timp.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti aromati cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

04.01.2016, 09:00

miki_a 1

04.01.2016, 10:29

Deliciosi!

Zamfira 1

09.01.2016, 08:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu branza si stafide