Biscuiti aromati si glazurati cu zahar pudra

de Valclaudia in Dulciuri, 25 Mai 2014 | 1286 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de unt
  • 2 oua de casa
  • 1 lingura (cu varf) pudra de roscove
  • 200 gr. zahar tos
  • 200 gr. nuca prajita (taiata grosier)
  • kefir (150 ml)
  • un praf de sare
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 lingura pudra de portocala confiata
  • faina cat cuprinde (cca 700-800 gr.)
  • cca 150 gr. zahar pudra pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti aromati si glazurati cu zahar pudra:

Untul (la temperatura camerei) se pune intr-un castron.


Adaugam zaharul, praful de copt, karobul,nuca prajita usor, ouale, kefirul, praful de sare.


Amestecam toate aceste ingrediente, apoi adaugam atata faina cat este nevoie sa obtinem un aluat lipicios dar ferm pe care-l vom da la rece cel putin 2 ore.


Scoatem aluatul din frigider, formam bilute pe care le tavalim prin zahar pudra si se asezam pe hartie de copt in tava.


Dam tava in cuptor la temperatura moderata (180 grade) pana capata aspect de pietre marmorate. (cca 25 min)


Scoatem biscuitii pe un platou, lasam la racit apoi servim.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti aromati si glazurati cu zahar pudra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

MOKUSKA 1

25.05.2014, 12:27

ce buni sunt

Krystyan Trendy 1

25.05.2014, 12:31

deliciosi

Lia_ 1

26.05.2014, 06:10

harnicuta si frumoasa si om serios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti Sah