Biscuiti aromati si glazurati cu zahar pudra

de Valclaudia in Dulciuri, 25 Mai 2014 | 1130 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de unt
  • 2 oua de casa
  • 1 lingura (cu varf) pudra de roscove
  • 200 gr. zahar tos
  • 200 gr. nuca prajita (taiata grosier)
  • kefir (150 ml)
  • un praf de sare
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 lingura pudra de portocala confiata
  • faina cat cuprinde (cca 700-800 gr.)
  • cca 150 gr. zahar pudra pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti aromati si glazurati cu zahar pudra:

Untul (la temperatura camerei) se pune intr-un castron.

Adaugam zaharul, praful de copt, karobul,nuca prajita usor, ouale, kefirul, praful de sare.

Amestecam toate aceste ingrediente, apoi adaugam atata faina cat este nevoie sa obtinem un aluat lipicios dar ferm pe care-l vom da la rece cel putin 2 ore.

Scoatem aluatul din frigider, formam bilute pe care le tavalim prin zahar pudra si se asezam pe hartie de copt in tava.

Dam tava in cuptor la temperatura moderata (180 grade) pana capata aspect de pietre marmorate. (cca 25 min)

Scoatem biscuitii pe un platou, lasam la racit apoi servim.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Biscuiti aromati si glazurati cu zahar pudra-0
Biscuiti aromati si glazurati cu zahar pudra-1
Biscuiti aromati si glazurati cu zahar pudra-2
Biscuiti aromati si glazurati cu zahar pudra-3
Biscuiti aromati si glazurati cu zahar pudra-4
Biscuiti aromati si glazurati cu zahar pudra-5
Biscuiti aromati si glazurati cu zahar pudra-6
Biscuiti aromati si glazurati cu zahar pudra-7
Biscuiti aromati si glazurati cu zahar pudra-8
Biscuiti aromati si glazurati cu zahar pudra-9
Biscuiti aromati si glazurati cu zahar pudra-10

COMENTARII (12)

MOKUSKA

MOKUSKA 1

25.05.2014, 12:27

ce buni sunt

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

25.05.2014, 12:31

deliciosi

Lia_

Lia_ 1

26.05.2014, 06:10

harnicuta si frumoasa si om serios

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!