Biscuiti aromati si glazurati cu zahar pudra

de Valclaudia in Dulciuri, 25 Mai 2014 | 4686 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de unt
  • 2 oua de casa
  • 1 lingura (cu varf) pudra de roscove
  • 200 gr. zahar tos
  • 200 gr. nuca prajita (taiata grosier)
  • kefir (150 ml)
  • un praf de sare
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 lingura pudra de portocala confiata
  • faina cat cuprinde (cca 700-800 gr.)
  • cca 150 gr. zahar pudra pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti aromati si glazurati cu zahar pudra:

Untul (la temperatura camerei) se pune intr-un castron.

Adaugam zaharul, praful de copt, karobul,nuca prajita usor, ouale, kefirul, praful de sare.

Amestecam toate aceste ingrediente, apoi adaugam atata faina cat este nevoie sa obtinem un aluat lipicios dar ferm pe care-l vom da la rece cel putin 2 ore.

Scoatem aluatul din frigider, formam bilute pe care le tavalim prin zahar pudra si se asezam pe hartie de copt in tava.

Dam tava in cuptor la temperatura moderata (180 grade) pana capata aspect de pietre marmorate. (cca 25 min)

Scoatem biscuitii pe un platou, lasam la racit apoi servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti aromati si glazurati cu zahar pudra" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu cereale