Biscuiti aromati si glazurati cu zahar pudra

de Valclaudia in Dulciuri, 25 Mai 2014 | 1547 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de unt
  • 2 oua de casa
  • 1 lingura (cu varf) pudra de roscove
  • 200 gr. zahar tos
  • 200 gr. nuca prajita (taiata grosier)
  • kefir (150 ml)
  • un praf de sare
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 lingura pudra de portocala confiata
  • faina cat cuprinde (cca 700-800 gr.)
  • cca 150 gr. zahar pudra pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti aromati si glazurati cu zahar pudra:

Untul (la temperatura camerei) se pune intr-un castron.


Adaugam zaharul, praful de copt, karobul,nuca prajita usor, ouale, kefirul, praful de sare.


Amestecam toate aceste ingrediente, apoi adaugam atata faina cat este nevoie sa obtinem un aluat lipicios dar ferm pe care-l vom da la rece cel putin 2 ore.


Scoatem aluatul din frigider, formam bilute pe care le tavalim prin zahar pudra si se asezam pe hartie de copt in tava.


Dam tava in cuptor la temperatura moderata (180 grade) pana capata aspect de pietre marmorate. (cca 25 min)


Scoatem biscuitii pe un platou, lasam la racit apoi servim.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti aromati si glazurati cu zahar pudra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

MOKUSKA 1

25.05.2014, 12:27

ce buni sunt

Krystyan Trendy 1

25.05.2014, 12:31

deliciosi

Lia_ 1

26.05.2014, 06:10

harnicuta si frumoasa si om serios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu ghimbir, scortisoara si miere