Biscuiti cu aroma de portocale

de divainbucatarie in Prajituri, 25 Oct 2010 | 3259 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g zahar pudra,
  • 150 g unt,
  • 250 g faina,
  • 1 praf de copt,
  • 1 ou,
  • coaja rasa de la o portocala,
  • 2-3 linguri suc de portocale
Portii: 30
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu aroma de portocale:

Mixam untul moale cu zaharul pudra pana se omogenizeaza compozitia. Adaugam un ou si coaja de portocala si le amestecam pana se vor incorpora. Apoi, punem faina pe care am amestecat-o in prealabil cu praf de copt. La sfarsit adaugam sucul de portocale si amestecam bine.


Aluatul obtinut il punem intr-o forma de biscuiti sau intr-un cornet cu sprit stelat si cream forme ovale, cercuri sau inimioare. Ii coacem in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 8-10 minute. Biscuitii copti ii lasam sa se raceasca. Puteti sa ii lasati simpli, dar daca va plac mai dulci puteti sa ii pudrati cu zahar sau ii glazurati cu ciocolata doar pe jumatate.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu aroma de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

divainbucatarie 1

27.10.2010, 22:42

Multumesc !

lia maria 1

28.10.2010, 14:57

Bun venit in gasca noastra! fursecurile sunt delicioasesi aspectoase

divainbucatarie 1

07.11.2010, 20:48

Multumesc Lia, abia acum am vazut mesajul de la tine, imi cer scuze ca iti raspund asa tarziu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti spritati