Cioco-zmeurica

de Constelatialeu in Prajituri, 22 Ian 2013 | 10887 vizualizari

 

Am mai spus ca-mi place zmeura sub orice forma.Asa ca am combinat crema de unt cu dulceata de zmeura ,o crema de ciocolata si un blat pufos.

 

INGREDIENTE

Blat

  • 6 oua
  • 240 g zahar
  • 240 g faina
  • 1 pachet margarina rama
  • 1 lingurita amoniac

Crema 1

  • 150 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 1/2 borcan dulceata zmeura

Crema 2

  • 150 g unt
  • 100 g cacao
  • 100 g zahar
  • 100 g nuci macinate
  • 50 ml apa

Glazura

  • 1 plic de glazura de ciocolata neagra de la Dr.Oetker
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cioco-zmeurica:

Blatul:

Se freaca margarina cu zaharul pana devine o spuma,se adauga galbenusurile,unul cate unul,amoniacul stins,faina si albusurile batute spuma tare.Compozitia se imparte in 3 si se coc 3 blaturi subtiri.

Crema 1;

Untul moale frecat cu zaharul pana se topeste,se adauga dulceata de zmeura

Crema 2:

Apa ,zaharul cacaoa se fierb .Se trage de pe foc se adauga nucile macinate si apoi untul,se lasa la racit.

Glazura se face conform instructiunilor de pe plic.

Asamblare:

Prima foaie,crema de zmeura,foaia 2 crema de cacao si nuca,foaia 3 si glazura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cioco-zmeurica" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Carpati"