Cioco-zmeurica

de Constelatialeu in Prajituri, 22 Ian 2013 | 7665 vizualizari

 

Am mai spus ca-mi place zmeura sub orice forma.Asa ca am combinat crema de unt cu dulceata de zmeura ,o crema de ciocolata si un blat pufos.

 

INGREDIENTE

Blat

  • 6 oua
  • 240 g zahar
  • 240 g faina
  • 1 pachet margarina rama
  • 1 lingurita amoniac

Crema 1

  • 150 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 1/2 borcan dulceata zmeura

Crema 2

  • 150 g unt
  • 100 g cacao
  • 100 g zahar
  • 100 g nuci macinate
  • 50 ml apa

Glazura

  • 1 plic de glazura de ciocolata neagra de la Dr.Oetker
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cioco-zmeurica:

Blatul:


Se freaca margarina cu zaharul pana devine o spuma,se adauga galbenusurile,unul cate unul,amoniacul stins,faina si albusurile batute spuma tare.Compozitia se imparte in 3 si se coc 3 blaturi subtiri.


Crema 1;


Untul moale frecat cu zaharul pana se topeste,se adauga dulceata de zmeura


Crema 2:


Apa ,zaharul cacaoa se fierb .Se trage de pe foc se adauga nucile macinate si apoi untul,se lasa la racit.


Glazura se face conform instructiunilor de pe plic.


Asamblare:


Prima foaie,crema de zmeura,foaia 2 crema de cacao si nuca,foaia 3 si glazura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cioco-zmeurica" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Geanina87 1

07.06.2013, 18:14

babi5 1

18.11.2013, 17:46

iri_iri 1

19.07.2014, 23:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Prajitura curcubeu Mala