Biscuiti cu banane si scortisoara

de AndrutzaP in Prajituri, 28 Noi 2016 | 1246 vizualizari

 

Pentru reteta de mai jos, m-am inspirat de pe blocul lui Edith!

 

INGREDIENTE

  • 2 banane
  • 130 g zahar
  • 125 ml ulei
  • 300 g faina
  • 10 g praf de copt
  • un varf lingurita sare
  • 1 lingurita scortisoara
  • 50 g nuca de cocos
  • suc de lamaie
Portii: 18
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu banane si scortisoara:

Bananele le stropim cu zeama de lamaie si le amestecam cu zaharul si uleiul. Intr-un alt vas amestecam faina, praful de copt, sarea si scortisoara. Turnam amestecul de faina peste banane si omogenizam bine. Punem deasupra si nuca de cocos si o incorporam cu ajutorul unei spatule.


Aluatul obtinut va fi lipicios, asa ca vom forma biscuitii cu mainile unse cu ulei. Asezam biscuitii intr-o tava, cu o oarecare distanta intre ei deoarece la copt acestia vor creste.


Coacem biscuitii in cuptorul preincins la 190 grade C, pentru 16-17 minute. Ii lasam sa se raceasca si ii pastram intr-un vas metalic.


Serviti cu placere!

 

TIPS-URI

1

Cand formati bilutele, tineti cont ca acestea vor creste la copt. Acesta este momentul in care decideti cat de mari vreti sa fie biscuiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu banane si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rahela Velicu 1

28.11.2016, 20:39

Rocsi 1

28.11.2016, 20:52

Buni, buni!

diaconta 1

30.11.2016, 20:38

Iau si eu cativa pentru dimineata la cafea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta americana cu mere