Biscuiti cu banane si scortisoara

de AndrutzaP in Prajituri, 28 Noi 2016 | 4706 vizualizari

 

Pentru reteta de mai jos, m-am inspirat de pe blocul lui Edith!

 

INGREDIENTE

  • 2 banane
  • 130 g zahar
  • 125 ml ulei
  • 300 g faina
  • 10 g praf de copt
  • un varf lingurita sare
  • 1 lingurita scortisoara
  • 50 g nuca de cocos
  • suc de lamaie
Portii: 18
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu banane si scortisoara:

   Bananele le stropim cu zeama de lamaie si le amestecam cu zaharul si uleiul. Intr-un alt vas amestecam faina, praful de copt, sarea si scortisoara. Turnam amestecul de faina peste banane si omogenizam bine. Punem deasupra si nuca de cocos si o incorporam cu ajutorul unei spatule.

   Aluatul obtinut va fi lipicios, asa ca vom forma biscuitii cu mainile unse cu ulei. Asezam biscuitii intr-o tava, cu o oarecare distanta intre ei deoarece la copt acestia vor creste.

   Coacem biscuitii in cuptorul preincins la 190 grade C, pentru 16-17 minute. Ii lasam sa se raceasca si ii pastram intr-un vas metalic.

   Serviti cu placere!

TIPS-URI

1

Cand formati bilutele, tineti cont ca acestea vor creste la copt. Acesta este momentul in care decideti cat de mari vreti sa fie biscuiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu banane si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede