Biscuiti cu banane si scortisoara

de AndrutzaP in Prajituri, 28 Noi 2016 | 726 vizualizari

 

Pentru reteta de mai jos, m-am inspirat de pe blocul lui Edith!

 

INGREDIENTE

  • 2 banane
  • 130 g zahar
  • 125 ml ulei
  • 300 g faina
  • 10 g praf de copt
  • un varf lingurita sare
  • 1 lingurita scortisoara
  • 50 g nuca de cocos
  • suc de lamaie
Portii: 18
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu banane si scortisoara:

Bananele le stropim cu zeama de lamaie si le amestecam cu zaharul si uleiul. Intr-un alt vas amestecam faina, praful de copt, sarea si scortisoara. Turnam amestecul de faina peste banane si omogenizam bine. Punem deasupra si nuca de cocos si o incorporam cu ajutorul unei spatule.


Aluatul obtinut va fi lipicios, asa ca vom forma biscuitii cu mainile unse cu ulei. Asezam biscuitii intr-o tava, cu o oarecare distanta intre ei deoarece la copt acestia vor creste.


Coacem biscuitii in cuptorul preincins la 190 grade C, pentru 16-17 minute. Ii lasam sa se raceasca si ii pastram intr-un vas metalic.


Serviti cu placere!

 

TIPS-URI

1

Cand formati bilutele, tineti cont ca acestea vor creste la copt. Acesta este momentul in care decideti cat de mari vreti sa fie biscuiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu banane si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

noiinbucatarie 1

28.11.2016, 20:39

Rocsi 1

28.11.2016, 20:52

Buni, buni!

diaconta 1

30.11.2016, 20:38

Iau si eu cativa pentru dimineata la cafea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Napolitane cu crema de lapte praf si biscuiti