Biscuiti cu cacao

de miremirc in Prajituri, 24 Dec 2012 | 2507 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 80 g zahar pudra 
  • 1 ou
  • 180 g faina
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 50 g cacao
  • Decor :
  • 50 g ciocolata alba (sau creion alb Dr.Oetker)
  • 1-2 lg zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu cacao:

Mixam untul moale de la temperatura camerei cu zaharul pudra, adaugam apoi oul, faina si pudra de cacao.; la sfarsit coaja rasa de lamaie.


Framantam 1-2 minute, apoi intindem aluatul cu sucitorul si decupam stelute sau alte forme. Aceste forme le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru 10 minute.


Lasam stelutele sa se raceasca, apoi le decoram cu creionul alb de la Dr.Oetker sau cine doreste poate topi 50 g ciocolata alba si decora dupa imaginatie. :)


Eu am decupat si braduti pe care am presarat zahar pudra, imediat ce i-am scos din cuptorul incins.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

miremirc 1

25.12.2012, 09:56



Craciun fericit cu sananate si multe bucurii !

Ubulika 1

25.12.2012, 12:42

Rocsi 1

25.12.2012, 18:48

Dragalasi tare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti spritati