Prajitura cu branza de vaci

de lira in Prajituri, 11 Iul 2010 | 3581 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru aluat:

  • 4 oua
  • 1 cana zahar
  • 2 1/2 cani faina
  • 1 cana ulei
  • 1 cana apa minerala
  • 1 plic praf de copt
  • esenta de vanilie

Ingrediente pentru umplutura cu branza:

  • 500-700 g branza de vaci
  • 150 zahar
  • 2 oua
  • 100 g stafide
  • 1 lingurita scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza de vaci:

Ouale intregi se amesteca cu zaharul pana se topeste, dupa care se adauga uleiul, apoi apa minerala si praful de copt. Dupa ce s-a omogenizat compozitia adaugam faina putin cate putin si esenta de vanilie. Aluatul trebuie sa aiba compozitia unei smantana mai groase.


Intr-un bol se pune branza de vaci, impreuna cu zaharul, ouale, stafidele si scortisoara si se amesteca. Tava se unge cu ulei, se tapeteaaza cu faina, apoi se pune aluatul. Peste adaugam cu lingura din loc in loc branza, formand gramajoare. Prajitura se pune la cuptorul preincalzit pentru apoximativ 45 minute

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Teo 1

11.07.2010, 23:42

imi plac prajiturile masurate ''cu cana'' !

Laly 1

12.07.2010, 00:05

Doamne da ce de bunatai ai facut

lira 1

12.07.2010, 09:16

Si eu ador masurile cu cana, mi se par de 1000 de ori mai rapide

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura pentru Mos Nicolae