Biscuiti cu cacao, cafea si scortisoara

de housy in Prajituri, 28 Noi 2010 | 7814 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr margarina unirea
  • 2 linguri miere
  • 2-3 linguri de zahar
  • 1 praf de copt
  • 1 plic amoniu pentru prajituri
  • 1 praf de sare
  • 3 lingurite scortisoara
  • 1 varf lingurita nucsoara
  • 3 linguri cacao
  • 1 ceasca apa
  • 250-300 gr faina
  • cocos, bombonele, stafide pentru ornat
  • 1 plic nescafe 3 in 1
  • 1 lingurita cafea
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu cacao, cafea si scortisoara:

 

zaharul si margarina le-am topit mestecand incontinuu pe foc

luat siropul de pe foc, am adaugat praful de copt, amoniu, sarea, mierea, cacaoa,scortisoara, nucsoara, cafeaua, nescafe-ul, apa si-am mixat totul

apoi am pus faina si-am framantat un aluat suficient de gros cat sa se poata intinde, cu facaletul, foi

aluatul l-am impartit in patru

am luat pe rand fiecare parte din aluat si am format foi, pe care apoi le-am decupat cu forme (divers, eu am avut inimioare si rotunduri)

biscuitii se pun pe hartia de copt din tava si se introduc la cuptor pentru aprox. 5-10 minute, depinde de grosimea lor

inainte de a-i introduce in cuptor pot fi ornati, fie cu cocos, fie cu stafide, fie cu bombonele.....sau dupa ce le scoateti, cu glazura de orice fel

                                                        Perfecte pentru un cadou de duminica!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu cacao, cafea si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
CocoStar