Biscuiti cu ciocolata

de roman in Dulciuri, 8 Ian 2017 | 294 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 150 g faina
  • 100 g zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 120 g unt
  • 1 esenta de rom
  • 1 galbenus
  • 100 g nuci/alune maruntite
  • 50 g ciocolata
  • 30 g cacao
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu ciocolata:

Inainte de toate, se mixeaza untul cu zaharul, astfel incat sa se obtina o crema. Peste compozitia obtinuta, se adauga un galbenus si esenta de rom, mixand in continuare. Apoi, se distribuie aceasta compozitie de unt in doua vase diferite. Ciocolata neagra tocata bucati mici impreuna cu nucile maruntite se amesteca cu faina si cu praful de copt si se incorporeaza treptat peste cele doua compozitii cu ajutorul unei spatule, doar ca in una din ele, se mai adauga si cacao pentru a forma un aluat mai inchis la culoare. Astfel, cele doua aluaturi obtinute (unul simplu si unul cu cacao) se adauga la frigider, urmand a sta sa se odihneasca aproximativ 2 ore. Se formeaza fursecurile dupa marimea dorita (eu am format bilute mici pe care le-am turtit usor) si se asaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se dau la cuptorul incins circa 10 minute si se pot orna ulterior cu ciocolata neagra topita. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

mirela0911 1

09.01.2017, 08:36

Servesc câțiva ca sunt delicioși!

MotanLaOale 1

09.01.2017, 15:06

Rocsi 1

09.01.2017, 20:41

Sunt asa bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Humus cu ardei copti
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa cu umplutura de bomboane Raffaello