Biscuiti cu ciocolata

de roman in Dulciuri, 8 Ian 2017 | 941 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 150 g faina
  • 100 g zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 120 g unt
  • 1 esenta de rom
  • 1 galbenus
  • 100 g nuci/alune maruntite
  • 50 g ciocolata
  • 30 g cacao
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu ciocolata:

Inainte de toate, se mixeaza untul cu zaharul, astfel incat sa se obtina o crema. Peste compozitia obtinuta, se adauga un galbenus si esenta de rom, mixand in continuare. Apoi, se distribuie aceasta compozitie de unt in doua vase diferite. Ciocolata neagra tocata bucati mici impreuna cu nucile maruntite se amesteca cu faina si cu praful de copt si se incorporeaza treptat peste cele doua compozitii cu ajutorul unei spatule, doar ca in una din ele, se mai adauga si cacao pentru a forma un aluat mai inchis la culoare. Astfel, cele doua aluaturi obtinute (unul simplu si unul cu cacao) se adauga la frigider, urmand a sta sa se odihneasca aproximativ 2 ore. Se formeaza fursecurile dupa marimea dorita (eu am format bilute mici pe care le-am turtit usor) si se asaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se dau la cuptorul incins circa 10 minute si se pot orna ulterior cu ciocolata neagra topita. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

mirela0911 1

09.01.2017, 08:36

Servesc câțiva ca sunt delicioși!

MotanLaOale 1

09.01.2017, 15:06

Rocsi 1

09.01.2017, 20:41

Sunt asa bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornuri pufoase cu gem
  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu mascarpone si piure de dovleac

de oanapl 6

ieri la 22:08

Cheesecake cu caise si oreo

de Rocsi 9

ieri la 21:57

Tocana  de cartofi cu arome de toamna

ieri la 20:22

Orez cu sparanghel si chiftelute

ieri la 16:18

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura amandina