Biscuiti cu dulceata(fursecuri)

de lilik in Dulciuri, 11 Sep 2010 | 6613 vizualizari

 

se pare k doar in week-end reusesc sa ma alatur voua,sper pe viitor sa o fac mai des dar pana atunci incerkti reteta asta de biscuiti.....sunt deliciosi...

 

INGREDIENTE

  • 80 gr unt
  • 80 gr zahar
  • 200 gr faina
  • 1 ou
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 praf de sare
  • dulceata de piersici
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu dulceata(fursecuri):

se pune faina intr-un vas si in mijloc se pune untul moale. Se amesteca cu mana pana se desface tot untul,apoi se adauga praful de sare,zaharul,oul,si praful de copt. Se amesteca toate ingredientele pana ce aluatul obtinut se desprinde de pe peretii vasului,apoi il infasuram in folie si il bagam in frigider pentru cca 1 ora.


Dupa ce a trecut timpul il scoatem si il framantam ca sa se dezmorteasca. Intindem cu sucitorul o foaie de cca 3 mm si o taiem cu forma care dorim. Jumatate o lasam intreaga iar celeilalte jumatati ii facem o gaura in mijloc. Punem in tava si dam la cuptorul preincalzit la 180° timp de 10 min sau pana se rumenesc.


Punem dulceata pe bucatile intregi si punem deasupra cea gaurita. Presarm zahar pudra si ii lasam pana a 2 a zi sa se inmoaie.

 

TIPS-URI

1

puteti folosi orice fel de dulceata

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu dulceata(fursecuri)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

lilik 1

11.09.2010, 20:54

valentina poti sa-i faci si fara duòceata numai fa foaia de 4-5 mm sunt la fal de buni si de fragezi

lilik 1

11.09.2010, 20:56

ela,rocsi ,nadina,bunica multumesc si corina iti dau cu toata inima

eleny2010 1

18.11.2010, 21:29

foarte frumos arata si e tare delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Prajtura Shadow