Biscuiti cu dulceata(fursecuri)

de lilik in Dulciuri, 11 Sep 2010 | 7335 vizualizari

 

se pare k doar in week-end reusesc sa ma alatur voua,sper pe viitor sa o fac mai des dar pana atunci incerkti reteta asta de biscuiti.....sunt deliciosi...

 

INGREDIENTE

  • 80 gr unt
  • 80 gr zahar
  • 200 gr faina
  • 1 ou
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 praf de sare
  • dulceata de piersici
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu dulceata(fursecuri):

se pune faina intr-un vas si in mijloc se pune untul moale. Se amesteca cu mana pana se desface tot untul,apoi se adauga praful de sare,zaharul,oul,si praful de copt. Se amesteca toate ingredientele pana ce aluatul obtinut se desprinde de pe peretii vasului,apoi il infasuram in folie si il bagam in frigider pentru cca 1 ora.


Dupa ce a trecut timpul il scoatem si il framantam ca sa se dezmorteasca. Intindem cu sucitorul o foaie de cca 3 mm si o taiem cu forma care dorim. Jumatate o lasam intreaga iar celeilalte jumatati ii facem o gaura in mijloc. Punem in tava si dam la cuptorul preincalzit la 180° timp de 10 min sau pana se rumenesc.


Punem dulceata pe bucatile intregi si punem deasupra cea gaurita. Presarm zahar pudra si ii lasam pana a 2 a zi sa se inmoaie.

 

TIPS-URI

1

puteti folosi orice fel de dulceata

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu dulceata(fursecuri)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

lilik 1

11.09.2010, 20:54

valentina poti sa-i faci si fara duòceata numai fa foaia de 4-5 mm sunt la fal de buni si de fragezi

lilik 1

11.09.2010, 20:56

ela,rocsi ,nadina,bunica multumesc si corina iti dau cu toata inima

eleny2010 1

18.11.2010, 21:29

foarte frumos arata si e tare delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cupcakes cu banane si ciocolata