Biscuiti cu fructe pentru bebelusi

de Steffy in Mancare copii, 28 Ian 2015 | 10361 vizualizari

 

De cand am trecut la diversificarea fetitei mele, am incercat diverse retete de pe grupuri de mamici. Aceasta reteta a avut succes pana la urma, desi Naty, fiind alaptata, a cam refuzat solidele mult timp. Bineinteles ca a iesit o cantitate mare de biscuiti, dar i-am cosumat noi pana la urma. Sunt niste biscuiti sanatosi, fara zahar, special facuti pentru alimentatia bebelusului.

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri iaurt 3% grasime sau iaurt de casa
  • sucul de o portocala mare
  • 2 linguri stafide
  • 2 linguri merisoare
  • o banana mare
  • 1/2 mar
  • 60 g unt, 80 % grasime, la temperatura camerei
  • 500 g faina de ovaz
  • susan macinat pentru presarat
  • 3 galbenusuri de ou (pentru 4 tavi de biscuiti)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu fructe pentru bebelusi:

Punem stafidele si merisoarele la hidratat in apa, eu le-am tinut 40 de minute. Cand s-au hidratat, le punem in robot sau in blender impreuna cu banana, marul, sucul de portocale.

Pregatim faina de ovaz peste care punem compozitia de mai sus. Adaugam untul si iaurtul si framantam pana se face o coca buna de intins, cu o grosime de maxim 1 cm. Folosim diferite forme date prin faina de ovaz pentru a face biscuitii.

Punem biscuitii in tava in care am pus hartie de copt, ii ungem cu galbenus de ou si presaram susan macinat. Se pun la cuptor la foc mediu circa 15-20 minute. Se observa cand sunt gata, iau o culoare aurie.

Au iesit 4 tavi din coca preparata, deci puteti injumatatii cantitatile, sa faceti mai putini.

Sa aveti succes la bebelusi cu ei!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu fructe pentru bebelusi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

28.01.2015, 19:53

Buni si pentru noi cei mai mari

Teo 1

07.02.2015, 21:32

Tare veseli!

monik80 1

09.03.2015, 00:12

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Balmos cu salata de castraveti