Biscuiti cu malai si portocale

de mimmi in Dulciuri, 26 Mar 2012 | 2025 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g malai,
  • 100 g zahar brun,
  • 150 g faina alba,
  • un praf de sare,
  • 2 oua,
  • 150 g unt,
  • coaja rasa de la 3 portocale(dupa gust ),
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu malai si portocale:

Se pun ingredientele uscate intr-un bol,impreuna cu coaja de portocale. Adaugam ouale batute si untul taiat cubulete. Se framanta un aluat compact din care se formeaza mingiute care se aplatizeaza intre palme. Punem biscuitii intr-o tava pe hartie de copt si dam tava la frigider pentru 30 de minute. Dupa cele 30 de minute,dam tava la cuptor pentru cca 15-20 de minute,pana se rumenesc usor. Se lasa la racit in tava dupa care se pot consuma .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu malai si portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 15:01

chiar este interesanta reteta

oana_pisicutza16 1

27.03.2012, 16:48

foarte buni

mamaieelena 1

27.03.2012, 18:04

buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Tosca