Biscuiti cu multa multa ciocolata

de Brindusa in Prajituri, 13 Ian 2011 | 4036 vizualizari

 

Mi-e teama ca familia mea se transforma in "Terminatorii de biscuiti". Am ajuns sa fac la 2-3 zile cate 3 tavi ca sa ne ajunga. Nici nu mai stiu ce combinatii sa inventez! De data asta fimiu a avut pofta de, citez "muuuuuulta ciocolata". Nu stiu daca i-a ajuns, pentru ca n-a putut sa-mi raspunda cu gura plina.

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina    
  • 150 g fulgi de ovaz, facuti o faina mare 
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingura de cacao neagra (se poate si mai multa)
  • 200 g unt moale, taiat cuburi
  • 170 g zahar
  • 2 oua
  • 100 ml lapte
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • ciocolata: 3 tablete, adica aproximativ 270 g (eu am avut amaruie si cu crema de capsuni), taiata bucati mici
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu multa multa ciocolata:

   *  Intr-un castron amesteca bine faina, faina de ovaz si praful de copt

    * Amesteca untul cu zaharul cu mixerul, 3-4 minute

    * Adauga ouale unul cate unul, esenta si cacaoa, amestecand dupa fiecare.

    * Pune peste amestecul de fainuri si omogenizeaza

    * Cu o lingura amesteca si ciocolata

    * Pune la frigider 30 minute

    * In timpul asta incalzeste cuptorul la 190 C

    * In tava de aragaz intinde foaie de copt. Cu o lingurita pune gramajoare de coca cu 2-3 cm distanta.

    * Coace 12- 15 minute. Raceste biscuitii pe un gratar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu multa multa ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

Bucataras Medi 1

14.01.2011, 11:28

ce buni trebuie sa fie..................mmm.............

divainbucatarie 1

14.01.2011, 11:47

Brindusa 1

14.01.2011, 19:44

Bune fetele. Ati luat cate unul azi dimineata la cafea?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Potcoave cu nuca - de post