Biscuiti cu nuca de cocos

de gaby_gabytza in Prajituri, 13 Iul 2013 | 1420 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • faina
  • 40 g unt
  • 200 g zahar
  • laptele de la o nuca de cocos
  • 1 ou
  • 1 lgt bicarbonat
  • 1 praf sare
  • sirop
  • 2 linguri unt
  • 1 lingura finetti
  • 1 lgt zahar pudra
  • decor
  • ciocolata
  • nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu nuca de cocos:

Amestecam zaharul cu untul si oul. Mixam bine si adaugam bicarbonatul dizolvat in laptele de cocos. Amestecam si treptat adaugam faina pana devine o compozitie usor de modelat. Dam aluatul 30 minute la frigider.


Pregatim o tava (eu am folosit tava de la cuptor) tapetata cu hartie de copt. Scoatem aluatul si rupem bucatele din el. Formam bilute pe care le apasam usor si le modelam un cerc cu mana. Le asezam in tava dar sa lasam distante intre ele de cca 1 cm. Dam la cuptor pana cand ridicam biscuitele iar dedesupt e rumenit frumos.


Intre timp topim untul cu lingura de finetti si zaharul pana se formeaza o crema ca o smantana.


Scoatem biscuitii fierbinti din tava si ii dam prin sirop.


Razuim putina nuca de cocos si punem peste biscuitii fierbinti (eu am pus doar pe jumatate). Dupa ce s-au racit bagam jumatatea cealalta de biscuite prin ciocolata topita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

iri_iri 1

13.07.2013, 22:46

buni,buni

jolygina 1

14.07.2013, 10:22

gaby_gabytza 1

14.07.2013, 19:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu nuca, mac si caramel