Prajitura martisor

de loredanaaa in Prajituri, 8 Mar 2013 | 1143 vizualizari

 

Avand un pic de timp am facut aceasta reteta din piscoturi in aceasta zi speciala.La multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor.

 

INGREDIENTE

  • piscoturi mari
  • 3 linguri cacao
  • zahar
  • 50 g unt
  • 1 pahar cu lapte
  • cafea sau capucino

pt crema mascarpone:

  • 1 cutie de mascarpone
  • 2 galbenusuri
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura martisor:

Se face crema de mascarpone:galbenusurile le bateti bine cu zaharul pana devine cremos,apoi adaugati mascarpone,amestecand pana devine o crema.


Piscoturile le insiropati cu cafea sau capucino.


Intr-o tava puneti un rand de piscoturi trecute prin sirop ,un strat de crema,un alt strat de piscoturi insiropate,pt ca a mele ereu foarte mari si groase am pus doar doua straturi


Preparati glazura de cacao:Intr-o cratita puneti 3 linguri de cacao ,3 linguri de zahar amestecand cu jumate de un pahar cu lapte,puneti-l la foc mic ,adaugati unt,amestecati pana se ingroasa.


Glazura se toarna deasupra piscoturilor.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura martisor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (7)

babi5 1

09.03.2013, 08:16

loredanaaa 1

09.03.2013, 17:49

multumesc rocsi,cris,motan,merisor,babi

Bya Ralu 1

09.03.2013, 21:15

foarte faina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Faguri