Biscuiti cu nuca si dulceata de caise

de Valclaudia in Prajituri, 19 Iul 2013 | 4494 vizualizari

 

reteta de biscuiti am preluato de la Dya, careia ii multumesc. @};-
Am renuntat la scortisoara si am preferat sa umplu biscuitii cu dulceata de caise http://www.bucataras.ro/retete/biscuiti-47755.html

 

INGREDIENTE

  • Aluat de biscuiti:
  • 2 oua
  • 150 g unt
  • 4 linguri cu zahar
  • 300 g faina de grau
  • 50 g nuca macinata
  • 2 linguri cu miere de albine
  • un plic praf de copt
  • 1 borcan de dulceata de caise
  • 50 gr. zahar pudra pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu nuca si dulceata de caise:

Untul se amesteca cu zaharul si praful de copt.

Se adauga restul ingredientelor si obtinem un aluat pe care-l vom tine pentru o ora la rece.

Scoatem aluatul din frigider, il intindem pe masa de lucru infainata si decupam cu ajutorul unei forme de biscuiti floricele. La asezarea in tava avem grija ca jumatate din floricele sa aiba decupata si o gaura la mijloc. (Gaurile le-am facut cu un dop de la o sticla de spumant.)

Le coacem la temperatura moderata pana devin aurii.

Dupa ce se racesc se umplu cu dulceata de caise si se pudreaza cu zahar.

 

 

 

TIPS-URI

1

se servesc cu lapte sau cafea

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu nuca si dulceata de caise" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cupcakes cu ciocolata si visine din visinata