Biscuiti cu nuca si dulceata de caise

de Valclaudia in Prajituri, 19 Iul 2013 | 2482 vizualizari

 

reteta de biscuiti am preluato de la Dya, careia ii multumesc. @};-
Am renuntat la scortisoara si am preferat sa umplu biscuitii cu dulceata de caise http://www.bucataras.ro/retete/biscuiti-47755.html

 

INGREDIENTE

  • Aluat de biscuiti:
  • 2 oua
  • 150 g unt
  • 4 linguri cu zahar
  • 300 g faina de grau
  • 50 g nuca macinata
  • 2 linguri cu miere de albine
  • un plic praf de copt
  • 1 borcan de dulceata de caise
  • 50 gr. zahar pudra pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu nuca si dulceata de caise:

Untul se amesteca cu zaharul si praful de copt.


Se adauga restul ingredientelor si obtinem un aluat pe care-l vom tine pentru o ora la rece.


Scoatem aluatul din frigider, il intindem pe masa de lucru infainata si decupam cu ajutorul unei forme de biscuiti floricele. La asezarea in tava avem grija ca jumatate din floricele sa aiba decupata si o gaura la mijloc. (Gaurile le-am facut cu un dop de la o sticla de spumant.)


Le coacem la temperatura moderata pana devin aurii.


Dupa ce se racesc se umplu cu dulceata de caise si se pudreaza cu zahar.




 

TIPS-URI

1

se servesc cu lapte sau cafea

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu nuca si dulceata de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Ligia Bxl 1

19.07.2013, 22:20

ce faini sunt

iri_iri 1

20.07.2013, 19:20

ce bune sunt

diaconta 1

20.07.2013, 22:27

cu dulceata acrisoara,sigur sunt un deliciu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Cozonac pufos si delicios