Biscuiti cu nuca si scortisoara

de Dea_Dea in Dulciuri, 6 Dec 2013 | 1895 vizualizari

 

Buni biscuitii, a servit si Mosul!! :))

 

INGREDIENTE

  • 5 linguri smantana
  • un ou
  • 5 linguri zahar
  • 3 linguri de ulei
  • scortisoara
  • 3 linguri nuca
  • 1 lingurita praf de copt
  • faina cat cuprinde.
  • DECOR: GLAZURA REGALA
  • un albus de ou
  • 170 gr zahar
  • esenta de lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu nuca si scortisoara:

Smantana , zaharul si oul se pun in castron si se amesteca pana se topeste zaharul, se adauga uleiul si scortisoara. Se omogenizeaza, se adauga nuca macinata, iar la final 2-3 linguri de faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca, in continuare punem tot cate 2 linguri de faina, pana obtinem un aluat ce il putem intinde.


Se presara masa cu faina, se intinde foaie nu prea subtire, se taie forme , si se pun in tava cu hartie de copt. Se dau la cuptor la foc potrivit 20-25 min.


Glazura:


Albusul se bate cu 2-3 linguri de zahar si esenta de lamaie, Se adauga iarasi zahar , iarasi se bate si tot asa pana incorporam tot zaharul.


Se orneaza biscuitii , dupa cum dorim.

 

TIPS-URI

1

In loc de nuca macinata se poate pune nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu nuca si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Krystyan Trendy 1

06.12.2013, 17:41

sunt minunati

Dea_Dea 1

06.12.2013, 17:57

Multumesc

Aurelia 07_07 1

20.12.2013, 08:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti si ciocolata