Biscuiti cu nuci

de miremirc in Dulciuri, 21 Dec 2012 | 2026 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente :
  • 200 g zahar pudra
  • un praf de sare
  • 2 oua
  • 250 g faina
  • 50 ml cafea espresso (neindulcita)
  • 100 g nuci taiate
  • 1 lgt praf de copt
  • 1 lgt otet
  • Decor :
  • 50 g ciocolata cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu nuci:

Intr-un castron mixam spuma zaharul pudra, praful de sare si cele 2 oua. Adaugam faina, cafeaua racita, praful de copt stins in otet, iar la final nucile taiate.


Cu ajutorul unei lingurite, formam gramajoare intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor (preincalzit) pentru circa 15 minute. Scoatem tava din cuptor, lasand biscuitii sa se raceasca in ea.


Decor : punem ciocolata intr-o punga si o introducem in apa fiarta, timp de 3-4 minute, adica pana cand ciocolata se topeste. Scoatem punga din apa fiarta si o lasam sa se racoreasca (4-5 minute) .Taiem cu o foarfeca un coltisor mic de punga si formam liniute peste biscuiti. Simplu de tot ! :)


Biscuitii cu nuci sunt simplu de realizat si excelent de buni .Trebuie sa-i incercati ;) altfel nu ma credeti !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

21.12.2012, 21:13

foarte buni!

miremirc 1

22.12.2012, 17:59

Satisfyyourcravings 1

14.01.2013, 10:28

Vreau şi eu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sables (Fursecuri frantuzesti cu unt)