Biscuiti cu sirop de artar

de divainbucatarie in Prajituri, 15 Feb 2011 | 5290 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g unt
  • 150g zahar pudra
  • 3 linguri sirop de artar
  • 1/2 lingurita de scortisoara
  • coaja rasa de la o portocala
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie
  • 1 lingura de apa minerala
  • 1 ou
  • 460g faina
  • 1 lingura praf de copt
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu sirop de artar:

Pentru inceput mixam untul, siropul de artar si zaharul pana obtinem o spuma. Adaugam oul, esenta de vanilie, coaja de portocale si continuam sa mixam.

La sfarsit adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt si scortisoara. Obtinem un aluat moale, pe care il impachetam in folie alimentara. Il dam la frigider pentru minim o ora. Intindem aluatul cu o grosime de maxim 5 mm pe o planseta, taiem biscuitii cu formele care va plac, apoi ii punem intr-o tava direct pe hartia de copt.

Vom coace biscuitii 10 minute in cuptorul preancalzit la 180°C.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu sirop de artar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu scortisoara(Zimtwaffeln)