Briose pufoase cu cirese

de luminita20_2006 in Prajituri, 10 Iul 2011 | 4230 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cesti faina
  • 1 1/2 ceasca zahar
  • 3 oua
  • 200 gr iaurt
  • 100 gr margarina/ unt topit
  • esenta vanilie
  • 1 praf de copt sau o lingurita bicarbonat + zeama de la 1/2lamaie-cirese
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose pufoase cu cirese:

Se scot samburii de la cirese. Oulale se bat cu zahar, un varf de sare, se adauga untul topit, iartul, se amesteca bine, apoi se pune faina, iar spre sfarsit praful de copt sau bicarbonat stins cu zeama de lamaie.

Se pun in formele de briose , cate o lingura si jumate din aluat, apoi cate o cireasa mare trecuta pe jumate prin faina. Se coc 25 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose pufoase cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

10.07.2011, 21:38

mamaieelena 1

11.07.2011, 07:40

Lau 1

11.07.2011, 13:58

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Briose negrese -de post