Briose pufoase cu cirese

de luminita20_2006 in Prajituri, 10 Iul 2011 | 3058 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cesti faina
  • 1 1/2 ceasca zahar
  • 3 oua
  • 200 gr iaurt
  • 100 gr margarina/ unt topit
  • esenta vanilie
  • 1 praf de copt sau o lingurita bicarbonat + zeama de la 1/2lamaie-cirese
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose pufoase cu cirese:

Se scot samburii de la cirese. Oulale se bat cu zahar, un varf de sare, se adauga untul topit, iartul, se amesteca bine, apoi se pune faina, iar spre sfarsit praful de copt sau bicarbonat stins cu zeama de lamaie.



Se pun in formele de briose , cate o lingura si jumate din aluat, apoi cate o cireasa mare trecuta pe jumate prin faina. Se coc 25 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose pufoase cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

10.07.2011, 21:38

mamaieelena 1

11.07.2011, 07:40

Lau 1

11.07.2011, 13:58

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Shaorma la farfurie
  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

RETETA RECOMANDATA
Briose de post cu nuci si stafide