Biscuiti cu sirop de artar

de divainbucatarie in Prajituri, 15 Feb 2011 | 2736 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g unt
  • 150g zahar pudra
  • 3 linguri sirop de artar
  • 1/2 lingurita de scortisoara
  • coaja rasa de la o portocala
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie
  • 1 lingura de apa minerala
  • 1 ou
  • 460g faina
  • 1 lingura praf de copt
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu sirop de artar:

Pentru inceput mixam untul, siropul de artar si zaharul pana obtinem o spuma. Adaugam oul, esenta de vanilie, coaja de portocale si continuam sa mixam.


La sfarsit adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt si scortisoara. Obtinem un aluat moale, pe care il impachetam in folie alimentara. Il dam la frigider pentru minim o ora. Intindem aluatul cu o grosime de maxim 5 mm pe o planseta, taiem biscuitii cu formele care va plac, apoi ii punem intr-o tava direct pe hartia de copt.


Vom coace biscuitii 10 minute in cuptorul preancalzit la 180°C.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu sirop de artar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mamaieelena 1

15.02.2011, 15:24

grozavi

divainbucatarie 1

15.02.2011, 16:35

Va multumesc!

MIUTA 1

15.02.2011, 17:35

Super,sirop de artar delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Sah-Mat