Biscuiti cu unt de arahide

de epurasha2bb in Dulciuri, 27 Feb 2011 | 5810 vizualizari

 

sunt atat de deliciosi ca vrei mereu sa ai o tava la mic dejun...:)

 

INGREDIENTE

  • Pentru a obtine o tava de biscuiti avem nevoie de:
  • 80 g unt nesarat
  • 1 lingura plina de unt de arahide
  • 1 galbenus de gaina
  • 100 g zahar
  • 200 g faina
  • 1 lingura cacao
  • 1/4 plic praf de copt
  • 1 varf de lingurita de praf de scortisoara
  • 1/4 plic amoniu pentru prajituri
  • miezul de la 6 nuci pt.decor
  • ciocolata topita pt.decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu unt de arahide:

Preparare:
Se freaca untul moale cu zaharul si galbenusul si cu untul de arahide.Apoi se amesteca faina cu prafurile de copt, amoniu, cacaoua si scortisoara si se adauga cate putin amestecand mereu.Din aluatul maroniu obtinut se face o bila si se acopera cu o folie de plastic si se da la rece cel putin o jumatate de ora.Apoi se scoate si se rup mici bilute cu mana care se aplatizeaza cu degtele.Se infig in suprafata mici bucatele de miez de nuca.Puteti face discuri sau bastonase.Nu trebuie facute foarte mari fiindca ele si asa se intind mult la cuptor.Se incinge cuptorul cu gaz bine si se introduc la cuptor intr-o tava cu hartie de copt sau tapetata cu faina.Se lasa cam 15 minute.Se scot sa se raceasca si se mai decoreaza si cu ciocolata topita dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu unt de arahide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

andreea123 1

28.02.2011, 20:09

sunt foarte bune fursecurile multumesc pentru reteta

adry88 1

18.06.2011, 12:29

ce buni sunt

epurasha2bb 1

24.06.2011, 00:29

multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole, de post
  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu unt de arahide