Biscuiti cu unt de arahide

de epurasha2bb in Dulciuri, 27 Feb 2011 | 4119 vizualizari

 

sunt atat de deliciosi ca vrei mereu sa ai o tava la mic dejun...:)

 

INGREDIENTE

  • Pentru a obtine o tava de biscuiti avem nevoie de:
  • 80 g unt nesarat
  • 1 lingura plina de unt de arahide
  • 1 galbenus de gaina
  • 100 g zahar
  • 200 g faina
  • 1 lingura cacao
  • 1/4 plic praf de copt
  • 1 varf de lingurita de praf de scortisoara
  • 1/4 plic amoniu pentru prajituri
  • miezul de la 6 nuci pt.decor
  • ciocolata topita pt.decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu unt de arahide:

Preparare:

Se freaca untul moale cu zaharul si galbenusul si cu untul de arahide.Apoi se amesteca faina cu prafurile de copt, amoniu, cacaoua si scortisoara si se adauga cate putin amestecand mereu.Din aluatul maroniu obtinut se face o bila si se acopera cu o folie de plastic si se da la rece cel putin o jumatate de ora.Apoi se scoate si se rup mici bilute cu mana care se aplatizeaza cu degtele.Se infig in suprafata mici bucatele de miez de nuca.Puteti face discuri sau bastonase.Nu trebuie facute foarte mari fiindca ele si asa se intind mult la cuptor.Se incinge cuptorul cu gaz bine si se introduc la cuptor intr-o tava cu hartie de copt sau tapetata cu faina.Se lasa cam 15 minute.Se scot sa se raceasca si se mai decoreaza si cu ciocolata topita dupa plac.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu unt de arahide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

andreea123 1

28.02.2011, 20:09

sunt foarte bune fursecurile multumesc pentru reteta

adry88 1

18.06.2011, 12:29

ce buni sunt

epurasha2bb 1

24.06.2011, 00:29

multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu unt de arahide