Biscuiti cu unt de arahide

de epurasha2bb in Dulciuri, 27 Feb 2011 | 6916 vizualizari

 

sunt atat de deliciosi ca vrei mereu sa ai o tava la mic dejun...:)

 

INGREDIENTE

  • Pentru a obtine o tava de biscuiti avem nevoie de:
  • 80 g unt nesarat
  • 1 lingura plina de unt de arahide
  • 1 galbenus de gaina
  • 100 g zahar
  • 200 g faina
  • 1 lingura cacao
  • 1/4 plic praf de copt
  • 1 varf de lingurita de praf de scortisoara
  • 1/4 plic amoniu pentru prajituri
  • miezul de la 6 nuci pt.decor
  • ciocolata topita pt.decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu unt de arahide:

Preparare:
Se freaca untul moale cu zaharul si galbenusul si cu untul de arahide.Apoi se amesteca faina cu prafurile de copt, amoniu, cacaoua si scortisoara si se adauga cate putin amestecand mereu.Din aluatul maroniu obtinut se face o bila si se acopera cu o folie de plastic si se da la rece cel putin o jumatate de ora.Apoi se scoate si se rup mici bilute cu mana care se aplatizeaza cu degtele.Se infig in suprafata mici bucatele de miez de nuca.Puteti face discuri sau bastonase.Nu trebuie facute foarte mari fiindca ele si asa se intind mult la cuptor.Se incinge cuptorul cu gaz bine si se introduc la cuptor intr-o tava cu hartie de copt sau tapetata cu faina.Se lasa cam 15 minute.Se scot sa se raceasca si se mai decoreaza si cu ciocolata topita dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu unt de arahide" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu unt de arahide