Biscuiti cu unt si cacao

de nilgun in Dulciuri, 20 Iul 2013 | 1907 vizualizari

 

Inspiratie bucataras.ro

 

INGREDIENTE

  • un pachet unt
  • 180 gr. zahar
  • 1 ou
  • 1 fiola esenta de vanilie plus una de rom
  • 350 gr. faina
  • 1 plic praf de copt
  • 3-4 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu unt si cacao:

Se amesteca cu mixerul untul cu zaharul. Se adauga oul, esentele, praful de copt si se mixeaza. Se adauga apoi faina si se amesteca bine. se imparte luatul in 2, una din parti se amesteca cu cacaoa. Apoi cele 2 compozitii se amesteca din nou.


Se intibde cu facaltul o foaie de 1 cm grosime, se decupeaza in formele dorite si se coace la cuptor cam 10 minute. Avand o tava destul de micuta am copt cate 10 biscuiti de diferite forme. Au iesit deliciosi.


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

ca sa nu ramana aluat nefolosit, ultimii biscuiti i-am copt in forma de bastonase

2

se pastreaza intr-o cutie de biscuiti de tabla

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu unt si cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

nilgun 1

20.07.2013, 19:03

maine la cafeaua de dimi va dau

diaconta 1

20.07.2013, 22:10

ce biscuiti buni

nilgun 1

20.07.2013, 22:44

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti fragezi sau Ciucalai